in

U budućnosti možemo biti još bolje

U budućnosti možemo biti još bolje
Slatka-Tajna.Eu
U budućnosti možemo biti još bolje

Nakon pobjede nad Češkom u utakmici UEFA Lige nacija, selektorka ženske ženske fudbalske reprezentacije BiH Samira Hurem, poručila je da njen tim u budućnosti može još i bolje.

„Najavili smo da igramo sa teškim protivnikom i znali smo šta nas čeka. Ovo što su djevojke napravile je izvanredno i sve čestitke idu njima. Čestitam takođe svom stručnom štabu i svima koji su bili uključeni u ovo. Rezultat koji smo ostvarili je plod timskog rada. Mediji, publika, sve je bilo zaista na visokom nivou i hvala svima na podršci. Naš je plan da osvajamo bodove. Danas smo ostvarili ono što smo planirali i nastojaćemo da isto napravimo i u gostima. Ovo je dobar tim, sa dobrom energijom i u budućnosti može biti samo bolje“, rekla je Samira Hurem.

Kapitenka Milena Nikolić istakla je da su volja i trud nagrađeni.

„Osvojili smo velika tri boda. Očekivano tvrda i teška utakmica. Stvorili smo u prvom poluvremenu nekoliko izglednih prilika koje nažalost nismo iskoristili. Međutim, volja, trud i želja su nam se na kraju isplatili i došli smo do nove pobjede. Daćemo sve od sebe da zadržimo prvu poziciju u grupi. Idemo korak po korak i nadamo se najboljem. Iz utakmice u utakmicu nas prati sve više navijača i zahvalila bi im se na predivnom ambijentu koji su napravili danas“, kazala je Milena Nikolić

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Alma Krajnić je postigla pobjedonosni pogodak.

„Divan je osjećaj zbog gola i pobjede. Radili smo svi za ovo. Bila je teška utakmica ali ostvarili smo što smo željeli. Trudićemo se da napravimo slično i u gostima, kao i u nastavku takmičenja. Vjerujem da možemo napraviti velike rezultate. Hvala navijačima na podršci“, kazala je Alma Krajnić.

Pratite nas na našoj Facebook i
Instagram stranici, kao i na
X nalogu.


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Rusi raketirali samo središte Hersona

Rusi raketirali samo središte Hersona

Čokoladni kolač za ljubitelje žestokih pića

Čokoladni kolač za ljubitelje žestokih pića