Categories: Estrada

Stoka stiže u Sarajevo: Priča o 18 godina ovisnosti o kokainu

Najpopularniji hrvatski reper Marin Ivanović Stoka u posljednje vrijeme našao se u žiži interesovanja širom regiona zbog svoje predstave “Stara škola kreka – iz tame u svjetlo”.

Radnja ove predstave, koja je izvedena 300 puta i koju je pogledalo više od 100.000 ljudi, govori o pjevaču koji je 18 godina bio ovisan o kokainu i koji se ohrabrio, nakon brojnih pokušaja i padova, izrugivanja, nepovjerenja i razočarenja, ponovno ustati i napokon ustrajati.

Predstava “Stara škola kreka – iz tame u svjetlo” prvi put će biti izvedena u Sarajevu i to u subotu, 11. novembra, u Bosanskom kulturnom centru u 20 sati.

-Marin Ivanović Stoka sretan je što će nakon dužeg vremena gostovati u Sarajevu i izvesti svoju predstavu koja ima jako važnu i snažnu poruku za omladinu i sve ljude. “Stara škola kreka – iz tame u svjetlo” je pravi hit u regionu, a u glavnom gradu BiH, nakon predstave, Stoka će u BKC-u održati i koncert. Sa njim će na after partyju, kao lokalna podrška, nastupiti MC Black Beriz i MC Geko uz pratnju DJ-a – Zli Džej. Ovo je predstava koju treba pogledati svaki tinejdžer, kako mu nikada ne bi palo na pamet ići tim putem. Nju treba pogledati i svaki roditelj, kako bi se znao nositi sa problemom i prepoznati ga u samom početku. Ovo je predstava i za pedagoge, profesore, poslovne ljude, ljekare, psihologe i psihijatre, bake i djedove. Ovo je porodična predstava, makar prikazuje i najmračnije trenutke jednog narkomana od kojih će vam se zavrtiti u glavi i smučiti, ali koju treba svako pokazati kao svjedočanstvo da uvijek postoji izlaz – poručuju organizatori.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







Marin Ivanović Stoka je najpopularniji hrvatski reper, voditelj i showman od kojeg su svi odustali, ali ne i njegova porodica i Bog. On je, u dubini svojeg bića, znao da postoji bolje od ovoga, da je sloboda upravo u redu i postavljanju granica, da je život koji tek upoznaje beskonačan u svojoj ljepoti i upravo to želi prenijeti publici, svjedočanstvom života u paklu koji je prošao i svjetlom na kraju tunela.

The post Stoka stiže u Sarajevo: Priča o 18 godina ovisnosti o kokainu appeared first on Express.

Redakcija

Recent Posts

Nekoliko je razloga zašto treba da jedemo kestenje

Već smo ušli u kišoviti period godine, kada bismo samo da se šćućurimo pod ćebe,…

17 minuta ago

Mudrik traži novi klub?

Mihajlo Mudrik ponovo ove sezone nema minutažu kakvu bi želio, pa će, po svemu sudeći,…

2 sata ago

Fitch povećao kreditni rejting Hrvatske na A- sa stabilnim izgledima

Fitch RatingsFoto: lev radin / ShutterstockNakon što je agencija Standard and Poor's prošlog tjedna podignula…

2 sata ago

Gundogan o povratku: Zvao sam Pepa lično

Ilkaj Gundogan vratio se u Mančester siti poslije godinu dana provedenih u Barseloni, a u…

4 sata ago

BiH opet čeka da joj ‘progledaju kroz prste’ na evropskom putu

Nakon što je ugrozila isplatu evropskog novca, Bosna i Hercegovina očekuje da joj u Briselu…

4 sata ago

Pet tretmana za idealnu jesenju njegu kože

Naglo smo uskočili iz ljeta u jesen i vrijeme je da promijenimo dnevnu rutinu njege…

4 sata ago