Categories: Sport

Obradović: Panter još nije spreman

Mnoge novitete doneo je trening Partizan Mozzart Beta u sredu, dan pred okršaj sa Fenerbahčeom. Naime, prvi put sa saigračima je radio novi član ekipe – Bruno Kabloko, tu je bio i Mateuš Ponitka posle dužeg odsustva zbog povrede ramena, Alen Smailagić je dobro prošao posle udarca koji je dobio u Splitu i normalno trenira, ali problem je i dalje sa kapitenom Kevinom Panterom koga i dalje nema na parketu, a za sada se ne zna kada će se priključiti timu.

“Kevin još uvek nije u stanju da počne da trčkara”, rekao je Željko Obradović okupljenim medijima.

Naime, kapiten beogradske ekiše je povrijedio koljeno na derbiju protiv Crvene zvezde. Tada su u “crno-belom” istakli da sledi pauza od dvije nedjelje, ali je već sada jasno da će se taj period prolongirati.

“Nećemo tražiti pojačanja na toj poziciji”, dodao je Obradović.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







Prokomentarisao je trener “crno-belih” i novog člana tima.

“Bruno je odradio prvi trening sa timom danas i tu počinje priča sa njim i završava se. Mislim da je igrač koji može da pomogne Partizanu i zato smo se odlučili da ga dovedemo. Kako če to izgledati na treniznima tek ćemo da vidimo”.

Sada je kompletan fokus ekipe na Fenerbahčeu.

“Fenerbahče je ekipa koja igra izvanredno početak sezone, imaju veliki kvalitet i sposobni su da igraju na različite načine – sa četiri visoka ili tri mala. Oni su tim koji u ovom trenutku najviše šutira za tri u Evroligi”.

Pratite nas na našoj Facebook i
Instagram stranici, kao i na
X nalogu.

Redakcija

Recent Posts

Posljednja epizoda Đokovića i Nadala

Srpski teniser Novak Đoković i Španac Rafael Nadal igraće u subotu meč za treće mjesto…

2 sata ago

‘SB’ NA MEZARJU KOVAČI: Obilježena 21. godišnjica smrti Alije Izetbegovića, cvijeće položile brojne delegacije (FOTO)

[{"img":"\/img\/vijesti\/2024\/10\/kovaci10.jpg","full":"\/img\/vijesti\/2024\/10\/kovaci10.jpg","caption":"Foto: Slobodna Bosna\/Samir Saletovi\u0107","bg":"babbb6"},{"img":"\/img\/vijesti\/2024\/10\/kovaci15.jpg","full":"\/img\/vijesti\/2024\/10\/kovaci15.jpg","caption":"Foto: Slobodna Bosna\/Samir Saletovi\u0107","bg":"1e1e20"},{"img":"\/img\/vijesti\/2024\/10\/kovaci8.jpg","full":"\/img\/vijesti\/2024\/10\/kovaci8.jpg","caption":"Foto: Slobodna Bosna\/Samir Saletovi\u0107","bg":"cccfd2"},{"img":"\/img\/vijesti\/2024\/10\/kovaci.jpg","full":"\/img\/vijesti\/2024\/10\/kovaci.jpg","caption":"Foto: Slobodna Bosna\/Samir Saletovi\u0107","bg":"bcbdbd"},{"img":"\/img\/vijesti\/2024\/10\/kovaci1.jpg","full":"\/img\/vijesti\/2024\/10\/kovaci1.jpg","caption":"Foto: Slobodna Bosna\/Samir…

2 sata ago

Girasi donio pobjedu Dortmundu

Borusija Dortmund nije dozvolila drugo iznenađenje u nizu u Bundesligi, mada je imala mnogo problema…

4 sata ago

Volonteri čiste Jablaničko jezero posle poplava u Bosni i Hercegovini

Šezdesetak volontera počelo je 19. oktobra čišćenje smeća sa obala Jablaničkog jezera na jugu Bosne…

4 sata ago

Kalinić izdvojio ključni detalj poraza od Barselone

Košarkaš Crvene zvezde Nikola Kalinić izdvojio je određene detalje koji su odlučili meč protiv Barselone.…

6 sati ago