Categories: Estrada

„EXPRESS“ NA PROMOCIJI NOVE KOLEKCIJE „LADY B“: Nisu više u pitanju samo “Brenine” čarape…

Očigledno da Lepoj Breni i njenom suprugu Slobodanu Bobi Živojinović posao sa proizvodnjom i plasmanom čarapa ide dobro, pa su odlučili da za novu sezonu 2023/2024 prošire asortiman.

Tamara Vučić, supruga predsjednika Srbije, stigla na reviju

Na predstavljanju nove kolekcije „Lady B“ u jednom beogradskom hotelu prisutni su tokom revije mogli da vide da su sada u ponudi, osim novih linija čarapa, i kupaći kostimi, donji veš, bodiji…, čak i kreme, koje u kombinaciji sa čarapama, skidaju kilograme. Za dosadašnji uspjeh brenda i prodaju čarapa Boba Živojinović je rekao da su za početak imali dobrog promotera, „duge noge i to…“, ali je vrlo važno bilo i šta su ponudili.

Revija i promocija novih proizvoda izazvali su veliku pažnju poznatih javnih ličnosti koji su došle da vide šta je to bračni par Živojinović pripremio novo, ali i da se druže i uživaju u kompletnom programu koji je priređen za ovu priliku.

Goran Karić sa suprugom Ivanom i Aco Pejović

Reviji „Lady B“ prisustvovala je supruga predsjednika Srbije Tamara Vučić, koja je bila i na promociji ovog brenda prije godinu dana. Obučena u ljubičasti komplet privukla je pažnju mnogih prisutnih.

Aktuelna zvijezda regionalne muzičke scene Aleksandra Prijović došla je da podrži porodični biznis, zajedno sa majkom Borkom, a tu je bio i njen suprug Filip Živojinović. Kada se popularna Prija našla pred novinarima i fotografima, prišla joj je Lepa Brena i upitala: „Jeste li vidjeli…Naš novi bodi“, i pokazala ka Prijovićkinom bujnom dekolteu. „U dobroj sam formi i sve što obučem lijepo mi stoji. I Filip voli da me vidi u ovakvom izdanju – odgovorila je pjevačica koja je, inače, nosila farmerke i sako.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







Na ovom događaju su zapažene bile i majka Filipa Živojinovića, Zorica, kao i sestra Ana Nakić, koja je i dizajnirala jedan dio nove kolekcije.

Reviju su prisustvovali i bivši ministar u Vladi Srbije Mlađan Dinkić, biznismen Veselin Jevrosimović, vlasnik Skaj mjuzika Milenko Škarić, zatim Goran Karić sa suprugom Ivanom Mišković, novinarka i voditeljka Jovana Joksimović, pjevač Aco Pejović sa suprugom, estradni menadžer Bane Obradović, kao i druge ličnosti iz sveta kulture, biznisa, sporta, mode…

Program je vodila manekenka Danijela Dimitrovska, koja je u novije vrijeme počela da radi i kao tv-voditeljica.

Tekst i foto: Slavica Danilović

The post „EXPRESS“ NA PROMOCIJI NOVE KOLEKCIJE „LADY B“: Nisu više u pitanju samo “Brenine” čarape… appeared first on Express.

Redakcija

Recent Posts

Borac sa +6 putuje na revanš u Ormož

Rukometaši banjalučkog Borac m:tela pobijedili su večeras u Banjaluci Jeruzalem Ormož 26:20 u prvoj utakmici…

41 minuta ago

Izrael napao sjedište Hezbolaha u Bejrutu

Izraelska vojska objavila je da je napala sjedište Hezbolaha u Bejrutu i podzemnu radionicu u…

47 minuta ago

Gradačac: Godišnje se proizvede oko 3,7 miliona litara mlijeka, pola za izvoz

Aktivna su dva renomirana prerađivača mlijeka na području tog grada koji otkupljuju sirovo mlijeko od…

1 sat ago

Poluvrijeme: Borac na odmor sa prednošću od 1:0 (FOTO, VIDEO)

Fudbaleri Borca vode nakon prvog dijela igre u derbiju 10. kola WWin lige BiH protiv…

3 sata ago

TORTA JE NA STOLU: Kandidat HDZ-a već slavi pobjedu

[{"img":"\/img\/vijesti\/2024\/10\/v1sasaassasaasaaas32sasasasa3.jpg","full":"\/img\/vijesti\/2024\/10\/v1sasaassasaasaaas32sasasasa3.jpg","caption":"Foto: Artinfo.ba","bg":"acaa9b"}] Mladen Mišurić – Ramljak je proglasio pobjedu u štabu HDZ BiH Kiseljak.Naime, njegovi…

3 sata ago

Bosna uz zvuk sirene srušila Borac u Banjaluci

BANJALUKA - KK Borac i KK Bosna odmjerili su snage u okviru drugog kola Premijer…

5 sati ago