in

OVO JE DO SAD NEVIĐENO: Pogledajte plesačko umijeće Nermina Handžića

OVO JE DO SAD NEVIĐENO: Pogledajte plesačko umijeće Nermina Handžića
Slatka-Tajna.Eu

Za jednog mladog pjevača, koji ima sve predispozicije da jednog dana postane velika estradna zvijezda narodne muzike, nema veće privilegije i časti da nastupa pred više od 15 000 posjetilaca. A, to se upravo desilo pobjedniku Zvezda Granda Nerminu Handžiću.

Ovaj popularni mladi Tešnjak najluđu noć dočekao je radno, a bilo je to na trgu u Nišu. Od pobjede do danas Nermin je stekao dosta samopouzdanja, ima izvanrednu komunikaciju s publikom, izgradio se kao pjevač, a u ovoj 2024. godini Nermin priprema dosta toga novog, zanimljivog i specifičnog, kada je upitanju estrada.

Tu večer na ispraćaju stare, a dočeku Nove godine, Nermin nije pjevao samo Nišlijama nego je tu bilo dosta posjetilaca iz drugih gradova u Srbiji, te iz Rumunije, Bugarske i ostalih susjednih država. Ovim nastupom Nermin je razbio led i dokazao da je spreman i za mnogo veće izazove, za velika koncertna dešavanja, a sve to opet u budućnosti zasigurno čeka ovog izuzetno talentiranog pjevača.

-Iako sam još veoma mlad, shvatio sam da se u životu sve treba raditi polako, studiozno i planski, kako bi se reklo, “step by step”. Zahvaljujući Violeti Miljković i Draganu Taškoviću moj život se poslije pobjede promjenio za 180 stepeni. Ne tražim i ne očekujem mnogo, ali trudim se da ono što radim bude na visokom profesionalnom nivou. Shvatio sam tokom druženja s Violetom i Draganom da je najbitnije prije svega biti čovjek, te estradnom stazom putovati pošteno i uzdignute glave. Ovaj novogodišnji nastup u Nišu je nešto najljepše što mi se na kraju godine moglo desiti, kao i nešto fantastično da sam na ovakav način i ovim nastupom ušao u 2024. godinu. Niš kao grad mi se mnogo dopao, ljudi su dragi, topli i pošteni, baš kao u mom Tešnju. Ovo zasigurno nije bio moj posljednji susret s tim gradom. Zavolio sam ga na prvi moj dolazak – rekao nam je Nermin.

Mladi Handžić imao je tu večer i posebnu koreografiju tokom nastupa, a nakon nastupa mnoge mlade djevojke poželjele su da se slikaju sa njim, malo popričaju, što je nesumnjiv dokaz, da je Nermin istinski miljenik ženske populacije i budući šarmer regionalne estradne scene.

Bato Šišić

The post OVO JE DO SAD NEVIĐENO: Pogledajte plesačko umijeće Nermina Handžića appeared first on Express.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Benzema na pragu povratka u Evropu

Benzema na pragu povratka u Evropu

Život na rubu siromaštva u romskoj mahali u Doboju

Život na rubu siromaštva u romskoj mahali u Doboju