in

Ana Sević brutalno o Evroviziji: Iskreno rekla što mnogi ne smiju

Ana Sević brutalno o Evroviziji: Iskreno rekla što mnogi ne smiju
Slatka-Tajna.Eu

Ana Sević progovorila o Evroviziji, bez zadrške rekla šta misli

Sinoć je održano finale Evrovizije 2024, a pobedu na 68. Eurosongu je odnela Švajcarska čiji je predstavnik Nemo Mettler. Švajcarska je u zbiru prikupila najveći broj glasova žirija i publike, te osvojila prvo mesto pesmom “The Code”, a brojni fanovi Evrovizije razočarani su ishodom.

Ana Sević progovorila o Evroviziji – Bez ustručavanja rekla svoje mišljenje

Sada se povodom finala prestižnog takmičenja, nakon brojnih poznatih ličnosti, oglasila i pevačica Ana Sević koja očigledno nije bila zadovoljna ovogodišnjim pobednikom, a na svom profilu je objavila fotografiju spomenika na kom piše Evrovizija živela od 1956.-2024. godine.

“Rip takmičenje za pesmu Evrovizije 1956 – 2024. Evroviziju više ne ujedinjuje muzika. Diskriminacija. Rasizam. Dupli standardi. Licemerje i ostalo”, napisala je vidno razočarana pevačica.

Proteklih meseci glavni favorit za pobedu na kladionicama Evrovizije 2024 bila je Hrvatska, a nakon što je osvojio drugo mesto, Baby Lasagna je dao i izjavu odmah nakon poraza:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Bilo je super, bilo je napeto, drago mi je da smo završili drugi, srećan sam i zadovoljan sam. Naravno, bilo bi mi draže da smo završili prvi. Mislim da smo dali sve od sebe i da je publika pokazala da smo učinili ipak nešto dobro”, kazao je.

“Mislim da se možemo ponositi s ovim drugim mestom. Ja se ponosim. Sve smo napravili kako treba, mi smo zadovoljni, znamo da moramo doći kući i mirno spavati”, poručio je za HRT.

Pobednik Nemo, koji se deklarisao kao nebinarna osoba, odnosno da sebe ne vidi ni kao muško ni žensko, već kao “oni”, dobilo je gromoglasni aplauz od predstavnika sedme sile nakon završetka takmičenja.

“Celo ovo iskustvo je bilo baš intenzivno i ne uvek toliko prijatno, mnogo stvari je vezano za ljubav i jedinstvo, bilo je toliko različitih kultura i ljudi koji su bili pozitivni, predani muzici i oni su mi dali nadu… Nisam samo prekršio kod, već sam slomio i trofej, kao i palac, ali sve je ok, imam i novi trofej”, reklo je Nemo kroz smeh.

AUTOR: Svet

FOTO: ata images, getty images

BONUS VIDEO:

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Ove dvije namirnice nevjerovatno su zdrave za srce

Ove dvije namirnice nevjerovatno su zdrave za srce

Žiru napušta Milan

Žiru napušta Milan