in

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE! Marka Miljkovića policija u lisicima odvodi (FOTO)

EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE! Marka Miljkovića policija u lisicima odvodi (FOTO)
Slatka-Tajna.Eu

Ekipa Kurira trenutno se nalazi u Urgentnom centru gde smo uslikali Marka Miljkovića, nakon drame na Bežanijskoj kosi, kojeg policija u lisicama odvodi.

Miljković je u Urgentni centar doveden u pratnji dva policajca u pocepanoj majici, sa lisicama na rukama, vidno besan. Kako Kurir saznaje, on je priveden zbog narušavanja javnog reda i mira.

Miljkovic u Urgentnom nije prestajao da viče, dok je čekao dodatne analize.

– Gledajte mi ruke sve su u modricama. Zbog komšije kog sam gađao sa 60 jaja, jer je bacala prljavštinu na mojoj terasi. Žena mi je sama sa decom kući, ja sam dobio i batine. Molim vas javite mojoj ženi da sam dobro. Nisam pio vodu četiri sata. Radiće mi analize da vide da li sam normalan – urlao je Miljković nasred ambulante.

Inače, on je u Urgentni doveden oko 19 h i upućen je na pregled kod ortopeda i neurologa.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Podsetimo, Marko se žalio na stanare koji žive iznad njih, jer su mu na terasu bacali pomije, a onda im je kako je on sam uzvratio jajima.

– Sad ćemo sve lepo da snimimo, i da mi to lepo objavimo! Stan gore iznad mene je nesavesno, bez kakvog odobrenja od mene, prosipao svoje pomije ovde po mojoj terasi i ja moram da čistim! Ja sam posle toga lično uzeo 30 jaja sa pijace i bacio u stan gore, koji se nalazi na trećem spratu! Ja, lično! Ja ću da odgovaram za to, ako bude trebalo i da platim sve – rekao je Marko Miljković na svom Jutjub kanalu.

Kurir.rs

BONUS VIDEO:

 

 

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Borba obitelji Grgić za dostojanstven život

Borba obitelji Grgić za dostojanstven život

Recept za zdravi sladoled od samo tri sastojka

Recept za zdravi sladoled od samo tri sastojka