in

U RIJALITI STIŽE PRINOVA: Milica i Terza čekaju bebu, Ivan Marinković odabrao potrčke, a Stanija pogovorila o Aneli i Asminu

U RIJALITI STIŽE PRINOVA: Milica i Terza čekaju bebu, Ivan Marinković odabrao potrčke, a Stanija pogovorila o Aneli i Asminu
Slatka-Tajna.Eu

Prethodna noć u najgledanijem rijaliti programu Elita definitivno je promijenila tok rijalitija. Naime, pored specijalne emisije voditeljke Dušice Jakovljević, Milan Milošević je ušao u “Belu kuću”. Mnoge tajne su isplivale na vidjelo, a jedan ljubavni par očekuje prinovu.

Dušica je ugostila Staniju Dobrojević sa kojom je razgovarala o njenom odnosu sa bivšim mužem Aneli Ahmić.

Stanija je tom prilikom otkrila da li bi voljela da dođe do suočavanja Aneli i Asmina u Eliti, s obzirom da ima mnogo toga što jedno drugom nisu rekli. Takođe ona je otkrila da joj je zbog stresa, zdravstveno stanje bilo narušeno.

Stanija je progovorila i o Asminovom eksplicitnom snimku koji se pojavio prije par mjeseci, a za koji ona nije znala.

Ona je prokomentarisala i odnos Marka Janjuševiča Janjuša i Aneli, za koji nije imala lijepe riječi, te je još jednom potkačila Aneli.

  • Mislim da ona nema sreće. Iz jednog toksičnog odnosa, ušla je u još možda više toksičan odnos. Sve što je Maja pričala se potvrdilo. Meni se uopšte ne dopada Janjuš. Vidio je da Aneli ima priču i da je ona bila glavna figura tamo, zahvaljujući mom imenu i onda se baš zakačio na nju. Imam osiećaj da je glumatao ljubav, ali moraš da imaš emociju. Vieriš, pa onda postupci od sinoć. Mislim da je odglumio sve, ali ne prolazi to kod naroda. Nekad sumnjam da je i ona njega pikirala, jer ipak je imao status starog učesnika. Pored njega nijedna nije bila nasmijana. Ako ikad i razmišlja o bivšem, mislim da je to do toga što je nesretna – kazala je Stanija.

Ulsijedio je ulazak Dušice Jakovljević u “Belu kuću” kako bi izvela Aneli Ahmić u studio gdje su njih dvije razgovarale o odnosu nje i Janjuša, ali i Asmunu.

  • I danas sam o tome razmišljala…Prvi Janjuš najavljuje i pjeva pjesmu: “Procurele nove informacije”. Mnogi čekaju te nove informacije da bi mogli da kažu da sam došla da glumim ucviljenu i pričam laži o svom suprugu. Da, poslije devet mjeseci i dalje ima emocije prema meni. Poznavajući njega, tvrdim to, on je veliki manipulator, uvijek je sa mnom manipulisao. On nema kontakt sa mnom, ne može da dopre do mene, ali je on navikao da kada bi se posvađali kod kuće, nisu to neke bile svađe da smo ne znam ti šta radili, ali se poriječkamo oko problema nekih…Kada sam bila trudna, kada sam imala u laptopu njegovu šifru, on je svako jutro išao na posao, ja bih ušla u njegov laptop, tada nismo imali novca. Čitala sam njegove poruke i tada sam ga upoznavala. Svako jutro bih se probudila, zapalila cigaru i napravila kafu i onda upalim laptop. Ja znam da nije okej čitati poruke između porodice i njega, ali me je on lagao. Pričao mi je kako ćemo mi živjeti lijepo, kako živimo lijepo, a nigde novca. Dolazio bi kod mene, ja bih mu davala 20-30 eura, cigare. U to vrijeme sam sumnjala, imao je bivšu djevojku, sumnjala sam da se dopisuje…Čitala sam te poruke gdje je on od oca tražio novac, otac ima neko primanje mjesečno, kao i svaki otac, kao i moj dok je bio živ, davao je svima nama. Tada su se javljali i dužnici njegovi i radnici i ostalo…Poruke sa njegovom bivšom djevojkom. Jedno jutro, probudila sam se, sve vrijeme sam trudna i dolazi poruka od jedne frizerke. Tada je blokirao tu bivšu djevojku. Ona je upisana bila kao “Hari”, taj njegov kum, prijatelj. Nikada nisam ulazila u viber. On je pržio ribu, ja sam ležala i ja ulazim na viber, piše “Hari” i slika njegove bivše djevojke i piše: “Što si obrisao poruku?”. Mi smo tu imali scenu, gdje je on nju zivkao. Ja sam mu odmah to rekla i riba je izgorjela, roštilj samo što se nije zapalio. Tada je blokirao i stvarno je nije odblokirao. Prošlo je od toga dva mjeseca, a onda na laptopu stiže poruka od frizerke, a to joj je drugarica. Dolaze skrinšotovi, njegova ta je pisala da sam debela, ja sam tada bila trudna i ugojila se. Javno je pisala na svom fejsbuku, a ja sam kao njegova žena, tada sam bila vjerenica, ja sam visila po njenom profilu. Ona je objavila snimak iz njegovog auta…Deset skrinšotova šta je on pisao o meni, dolazio joj je ispred kuće, gdje je ona napisala njemu: “Ne ućutkaš li ovu svoju…Sve ću poslati grofici”, tu su bile poruke tipa: “Evo ja ležim na kauču, ona je u sobi, nemamo donose”. I u momentu je on skontao da su poruke pročitane, povezao je da sam to ja pročitala i tada me je zvao, ja šutim. Ja sam počela tada da pakujem svoje stvari…Ovo je samo jedna situacija iz našeg života – rekla je Aneli.

Nakon završene emisije Dušice Jakovljević, Milan Milošević je ušao u “Belu kuću”, a ovosedmični vođa Ivan Marinković je odabrao svoje pogtrčke.

  • Za početak ću da podignem Janjuša, Marka Đedovića, Anitu, Anđela, Maja, Kačavenda, Miona, Aneli, Stanislav, Uroš Rajačić i Milica Veličković. Prva osoba koja će da sjedne je Uroš Rajačić. Druga osoba koja sjedne će biti Matora, sledeći neka sjedne Janjuš, neka sjednu Anđelo i Kačavenda. Dalje neka sjedne Aneli, neka sjedne i Milica. Neka ustane Matora, ali neka sjedne Anita. Neka ustanu ipak Anđelo i Kačavenda, neka sjedne Miona. Moji potrčci su Milena Kačavenda i Matora – rekao je Ivan.

Milan Milošević je nakon toga obavijestio MIlicu Veličković I Boru Terzića Terzu da je vrijeme da Milica odradi test kako bi saznali da li je trudna.

Milica Veličković uradila je test za trudnoću, a test je pokazao dvije crte. što znači da će ona i Terza postati roditelji

Milica je potom otkrila da nema namjeru da abortira, već da će sigurno roditi dijete, a Terza je zbog toga zaplakao od sreće.

(Express / Pink.rs) .

The post U RIJALITI STIŽE PRINOVA: Milica i Terza čekaju bebu, Ivan Marinković odabrao potrčke, a Stanija pogovorila o Aneli i Asminu appeared first on Express.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Kakav solarni sistem koristiti na vikendici koja nije priključena na elektro-mrežu?

Kakav solarni sistem koristiti na vikendici koja nije priključena na elektro-mrežu?

Odbrojavanje do Njemačke: Mađari otkrili adute za EP

Odbrojavanje do Njemačke: Mađari otkrili adute za EP