in

Na Social Media Summitu saznajte sve o benefitima društvenih mreža u poslovanju

Na Social Media Summitu saznajte sve o benefitima društvenih mreža u poslovanju
Slatka-Tajna.Eu
Na Social Media Summitu saznajte sve o benefitima društvenih mreža u poslovanju

Znate li koji je utjecaj društvenih medija na ljude i kompanije? Ukoliko još uvijek niste sigurni, pridružite nam se na trećem Social Media Summitu by Telemach, koji se održava ove srijede (29. maja) u Sarajevu, u hotelu Hills na Ilidži.

Boom u online oglašavanju

Regionalni lideri za društvene mreže na ovogodišnjem Summitu osim o njihovom utjecaju, govorit će o aktuelnim temama vezanim za društvene mreže, ali i tome  kako su one napravile veliki boom kada je u pitanju online oglašavanje. Rijetko koja kompanija danas ne shvata važnost ulaganja u društvene mreže za vlastiti razvoj, ali potencijal još uvijek postoji.

Social Media Summit idealna je prilika za sve kompanije i poslovne ljude da čuju i razumiju važnost društvenih mreža, da shvate kako ih mogu na najbolji način koristiti te koji su benefiti influencer marketinga.

Jedan od eksperata koji će svoje znanje i iskustvo podijeliti sa svim učesnicima Summita je Jasmin Alić, jedan od najvećih LinkedIn eksperata. Alić je copywriter i strategista za Fortune 500 kompanije, te LinkedIn trener sa publikom od 200.000 pratilaca. Dvije godine zaredom je rangiran kao broj 1 LinkedIn ekspert na svijetu. Svoje znanje uvijek rado dijeli sa željom da pomogne što većem broju ljudi da izgrade svoj lični brend i usavrše svoje pisanje online sadržaja.

Saznajte kako nastaju najgledaniji sadržaji

Posebna pažnja na ovogodišnjem Social Media Summitu bit će posvećena edukaciji onih koji tek planiraju ući u svijet influence marketinga, približiti im način komuniciranja i dolaska do što veće publike, a samim time i do željenih rezultata.

Social Media Summit mjesto je gdje će domaće, regionalne i svjetske kompanije predstaviti svoje proizvode i usluge, a imat će priliku i odabrati i procijeniti koji su to najbolji digitalni kanali za njihov brend ili uslugu. Također, ovo je prilika za njih da vide i kako nastaju interesantni sadržaji koji sve više privlače pažnju publike te da ostvare kontakte za buduće saradnje.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Ukoliko još uvijek niste, svoje mjesto na ovom izuzetno značajnom događaju još uvijek možete obezbijediti klikom na https://socialmediasummit.ba/. Požurite, kapaciteti su skoro popunjeni, a prijaviti se mogu svi, bilo da ste stručnjak za digitalni marketing, influencer ili samo uživate u korištenju društvenih mreža i željeli biste saznati i naučiti nešto novo.

Vrijedi napomenuti još da će i ove godine, u sklopu programskog dijela, biti održana ceremonija dodjele nagrada Digital Cup i Influencer Awards, gdje će se proslaviti najbolji u industriji.

Generalni pokrovitelj projekta je kompanija Telemach, zlatni sponzori Insta Grand, Općina Ilidža, Argeta, Ministarstvo kulture i sporta Kantona Sarajevo, oficijelno vozilo Summita je Hyundai, srebreni sponzor Cedevita, a prijatelji projekta je Mliječna industrija 99 i essence. Organizator je marketinška agencija Altermedia.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

“Inicijator razvoda sam ja! Djeca su pod stresom!”: JK objavila prepisku sa advokatom

“Inicijator razvoda sam ja! Djeca su pod stresom!”: JK objavila prepisku sa advokatom

CHAT-GPT krade podatke 😂 #smesno #smijeh #smijesno #smeh #medinsalkicevic #umjetnainteligencija #ai

CHAT-GPT krade podatke 😂 #smesno #smijeh #smijesno #smeh #medinsalkicevic #umjetnainteligencija #ai