Categories: Estrada

“SVAĐAMO SE SVAKI DAN” Rale potvrdio vezu sa Anom Nikolić, pa pogovorio o njihovom odnosu

Kompozitor Goran Ratković Rale potvrdio je svoju vezu sa pevačicom Anom Nikolić.

Njih dvoje su nedavno započeli i zajednički život.

– Ne krijem, nije nije sporno da smo zajedno, al ne vidim u čemu je poenta insistirati na tome. Mislim da bi bilo dobro da kamere ubacite tamo gde živimo pa da vidite na šta to liče. To traje dok neko ne ode da spava. Konstantno – priznao je i dodaje da je u ilegali već 30 godina, ali da je sada sticajem okolnosti prisutan u medijima.

– U ilegali sam već 30 godina i sad sam odjednom… ne znam ni kako da se ponašam.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







O sukobu sa Anom Nikolić

Inače, Raletovo i Anino druženje je postalo toliko intenzivno da se Ana nedavno skoro i preselila u Raletov stan u centru grada.

– Ja sam se sam Anom posvađao, ona je pozvala novinare. Ana i ja se svađamo svaki dan. To je kao Skadar na Bojani.Inače, Raletovo i Anino druženje je postalo toliko intenzivno da se Ana nedavno skoro i preselila u Raletov stan u centru grada.

– Ana i Rale se poznaju godinama, ali su počeli intenzivnije da se druže tokom rada na njenom novom albumu, koji uskoro treba da se pojavi u javnosti. Malo-pomalo, oni su baš postali bliski, a mnogi su uvereni i da između njih ima i nešto više od prijateljstva, te da su oni u ljubavnoj vezi, o kojoj ne žele da govore javno. Ana već neko vreme i spava kod Raleta u stanu, čak i svoju ćerku dovodi kod njega na spavanje. Maltene se i preselila, to mogu da vam potvrde sve komšije iz njegove zgrade, u kojoj živi i gde ima muzički studio. On je u početku češće bio kod nje u stanu na Voždovcu, ali je u poslednje vreme više ona kod njega. Ana je počela i da na Instagramu postavlja snimke iz Goranovog stana, a na jednom od poslednjih vidi se i kako leži u Raletovom dnevnom boravku, dok on jede u trpezariji. S njom je tad bilo i njeno dete, a mnoge je šokiralo i to što su u stanu bili haos i nered, pa su oko Ane na podu bili lekovi, toalet-papir i razbacane stvari – ispričao je izvor.

(Kurir)

Redakcija

Recent Posts

ANTITERORISTIČKA AKCIJA FUP-a: Ovo su uhapšene vehabije koje se dovode u vezu sa terorističkim napadom na policijsku stanicu

[{"img":"\/img\/vijesti\/2024\/10\/bosanska-krupa-napad.jpg","full":"\/img\/vijesti\/2024\/10\/bosanska-krupa-napad.jpg","caption":"","bg":"423222"}] Ubistvo i ranjavanje policajca u policijskoj stanici u Bosanskoj Krupi prema izjavama policijskih zvaničnika…

13 minuta ago

Borac eliminisan iz Evrope

ORMOŽ - Rukometaši Borca eliminisani su u drugom kolu EHF Evrokupa. Slovenački Jeruzalem Ormož je…

1 sat ago

Lažna dojava o bombi na sarajevskom aerodromu

Dojava bombe na Međunarodnom aerodromu u Sarajevu bila je lažna, potvrdili su za Radio Slobodna…

2 sata ago

Rasel izletio sa staze, pa se zakucao u ogradu (VIDEO)

U Meksiku je u noći između petka i subote održan i drugi trening pred predstojeću…

3 sata ago

Von der Leyen: Crna Gora napreduje na putu ka EU

Ursula von der Leyen i Milojko Spajić Foto: Stevo Vasiljevic / ReutersCrna Gora je izrazito…

4 sata ago