in

Elma Husić: Vjerujem u naš tim

Elma Husić: Vjerujem u naš tim
Slatka-Tajna.Eu
Elma Husić: Vjerujem u naš tim

Reprezentativke Bosne i Hercegovine okupile su se u subotu u Trening centru NS/FS BIH u Zenici, gdje se vrijedno spremaju za predstojeći dvomeč protiv selekcije Malte, koji će biti odigran u okviru kvalifikacija EURO 2025.

Mlada i perspektivna fudbalerka Elma Husić, ne krije uzbuđenje što je pozvana na još jedno okupljanje.

„Prije svega, želim se zahvaliti selektoru na pozivu i ukazanom povjerenju. Za mene je ovo čast i velika odgovornost. Okupile smo se prije tri dana ovdje u Trening centru kako bi se pripremile za predstojeću utakmicu protiv Malte. Spremamo se jako dobro, a treninzi su u skladu sa stilom igre protivnika. Svaku utakmicu idemo na pobjedu, pa tako i ovu. Vjerujem u svoju ekipu i sigurna sam da ćemo ostvariti pozitivan rezultat na Malti. Protivnik nam je poznat jer smo već igrali protiv njega prije nekoliko godina”, istakla je mlada “zmajica”.

Vezna igračica bh. reprezentacije ističe da je u dobroj formi.

„Atmosfera u ekipi je sjajna, svi se zajedno družimo i slažemo se jako dobro, kako na terenu tako i van njega. Smatram da je to ključ uspješnog tima. S obzirom na to da se sezona skoro završila, pauza nije bila duga i još uvijek sam u dobroj formi. Podrška s tribina nam mnogo znači, bilo da dolazi od porodice, prijatelja ili obožavatelja ženskog fudbala. Oni su naš vjetar u leđa i zato pozivam sve navijače da dođu na utakmicu i da nas podrže, poručila je Husićeva. 

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Bh. nogometašice putuju na Maltu u srijedu 29. maja.

 

Pratite nas na našoj Facebook i
Instagram stranici, kao i na
X nalogu.


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

kondom

kondom

Bivšem ministru za ljudska prava BiH pročitana optužnica za zloupotrebu položaja

Bivšem ministru za ljudska prava BiH pročitana optužnica za zloupotrebu položaja