Categories: Sport

Slot dobija krilo i veznjaka iz Serije A?

Može se reći da je Liverpul tiši nego inače u najavi ljetnog prelaznog roka. Informacije variraju od toga da su dva dolaska prioritet. Izvori koji najavljuju veći broj događaja tokom transfer pijace navode da Arne Slot ima želju da dovede jedno pravo pojačanje na sredini terena, kao i da dodatno ojača konkurenciju na krilima, a da menadžment gleda ka Seriji A.

Do sada se uglavnom pisalo o štoperima, Leni Joro i Vilijan Pačo su bili glavne teme, sada se polako pojavljuju i kandidati za druge pozicije.

Negdje direktno, negdje indirektno, “Tutosport” se u prethodnim danima dosta bavio potencijalnim Liverpulovim potezima, razlog je što im se ukrštaju interesi sa Juventusovim, klubom kome je ovaj list posebno naklonjen. Federiko Kijeza je trenutno ni na nebu ni na zemlji. Ušao je u posljednju godinu ugovora, Juventus nudi novi, ali Tijago Mota ga ne vidi u ulozi kojom bi bio zadovoljan.

Zbog svega toga, mnogo je onih koji se nadaju šansi da dovedu Kijezu pod povoljnim uslovima. Prethodnih dana Roma je bila tema tih vijesti, “Tutosport” tvrdi da je Liverpul u najboljoj poziciji za transfer. Istina, “Crveni” će osvježiti navalni red, vidjećemo da li devetkom ili bočnim igračem, pomenuti su do sada Omar Marmuš, Santijago Himenez, Alberto Moleiro i Maksimilijan Bejer, izgleda da i Kijezu dodajemo na tu listu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







Konkurencija bi mogao da bude i Napoli, pošto drugi italijanski mediji pominju moguću trampu, Đakomo Raspadori je jedna od Juventusovih želja.

Kad smo kod veznog reda, “Tutosport” piše o Edersonu. Mnogo je skauta boravilo u Bergamu zbog jednog od otkrovenja sezone u redovima Atalante, samo je veliko pitanje da li će ovog ljeta transfer biti moguć.

“Boginja” ne želi da izgubi u istom prelaznom roku Teuna Kopmajnersa, koji je već dogovorio lične uslove sa Juventusom, i Edersona, vidjećemo da li “Crveni” sa Mersisajda mogu da pošalju dovoljno primamljivu ponudu, prenosi “Telesport“.

Pratite nas na našoj Facebook i
Instagram stranici, kao i na
X nalogu.

Redakcija

Recent Posts

U prvoj polovini septembra iz Proračuna FBiH isplaćeno 483 miliona KM obveza

Isplaćeni su transferi prema poljoprivrednicima u iznosu od 16,5 miliona KM kao i transfer za…

4 minute ago

Barbarez o UEFA Konferenciji za selektore i tehničke direktore

U Berlinu je održana UEFA Konferencija na kojoj su učestvovali selektori i direktori evropskih fudbalskih…

2 sata ago

ZASTUPNICI NES-a U PARLAMENTU FBiH UPUTILI INICIJATIVU: Najniža penzija u Federaciji treba iznositi minimalno 700 KM

[{"img":"\/img\/vijesti\/2024\/09\/nes.jpg","full":"\/img\/vijesti\/2024\/09\/nes.jpg","caption":"Zastupnici NES-a u Parlamentu FBiH (Foto: Facebook)","bg":"d9b989"}] Nakon što su propali pregovori penzionera i Vlade…

2 sata ago

Sedam biljaka koje sprečavaju buđ i vlagu u vašem domu

Neke sobne biljke kao što su ljiljani će upiti vlagu svojim lišćem koje će potom…

2 sata ago

Terzić otkrio koliki je budžet i najveća plata u Zvezdi

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić gostujući u emisji "Oko" na RTS otkrio je između…

4 sata ago