in

OVO JE KEBINA NEPRIZNATA KĆERKA: On je ne želi upoznati, a ona odbija prihvatiti njegovo prezime

OVO JE KEBINA NEPRIZNATA KĆERKA: On je ne želi upoznati, a ona odbija prihvatiti njegovo prezime
Slatka-Tajna.Eu

Poznati folk pjevač Dragan Kojić Keba ne skriva koliko je ponosan na sina Igora i kćer Natašu koja dulje vrijeme živi u SAD-u. Međutim, to ne važi i za njegovu izvanbračnu kćer koju nikad nije htio čak ni upoznati.

Tekstopiskinja Ljiljana Jevremović i on su svojevremeno imali kratku aferu u kojoj su dobili kćer Inu. Ljiljana je godinama vodila sudski spor s Kojićem kako bi se dokazala očinstvo, a to je i uspjela prije nekoliko godina zbog čega je pjevač bio dužan isplatiti joj zaostale alimentacije. Zbog kamata, taj dug je došao do cifre od 100.000 eura zbog čega se Kojić žalio sudu, pisali su mediji.

Ina je ove godine napunila 25 godina, a oni koji je poznaju tvrde da je djevojka za primjer i netko s kim bi se svaki roditelj ponosio. Mlada djevojka nije previše aktivna na Instagramu i Facebooku te se na mrežama može naći svega par njenih fotografija. No, poznato je da studira psihologiju na fakultetu za Medije i komunikacije.

O svom ocu ne želi govoriti, što potvrđuje i objava njene majke Ljiljane.

‘Moj heroj, neće očevo prezime ni prljavu slavu, neće očevo bogatstvo, ponosna i hrabra djevojka koja je izdržala tone nepravdi, zbacila ih sa svojih leđa i nastavlja dalje’, napisala je svojevremeno.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Kako su Ljiljana i Keba ušli u aferu?

Prema njenim riječima, pjevač je bio uporan u namjeri da je osvoji.

‘On meni kaže: ‘Kako me svi hoće, a ti me nećeš’. Kaže mi da me neće nikada više zvati, ja mu kažem ‘super’ i on opet zove i kaže ‘ovo je posljednji put da sam ti se javio’ i ja mu kažem ‘super’ i spustim slušalicu. Eto njega zvoni na interfon, ja mu ne otvaram i on čeka da netko od susjeda uđe u zgradu, da bi on ušao za njim, toliko je bio dosadan da je postao smiješan, pa sam na kraju rekla: Hajde, kada mu je brak toliko loš, kada je toliko navalio’.

Pita me što radim, ja kažem ‘kuham kavu’, on kaže ‘je li mogu ja skuhati kavu’, on dođe, isprska mi sve redom. On priča, ja stavim slušalice i radim. U toj komediji to prelazi u naklonost prema njemu, godilo mi je. Imala sam prije toga period od šest mjeseci kada sam bila loše zdravstveno i ni do čega mi nije bilo, a njemu je stalo do mene’, prisjetila se ona početka veze s pjevačem.

(Express / Scena.story)

The post OVO JE KEBINA NEPRIZNATA KĆERKA: On je ne želi upoznati, a ona odbija prihvatiti njegovo prezime appeared first on Express.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Proglašeno deset najboljih šljivovica

Proglašeno deset najboljih šljivovica

Džajić: Srbiji mesto u osmini finala, Piksijeva uvek poslednja

Džajić: Srbiji mesto u osmini finala, Piksijeva uvek poslednja