Categories: Estrada

Ovo je porodična kuća koju je Zdravko Čolić prodao za više od milion eura

Zdravko Čolić prodao je porodičnu kuću na Košutnjaku, i to za više od milion eura. Legenda muzičke scene je brzo našla kupca za nekretninu, ali gdje mu je novi dom, trenutno nije poznato. Jedan od najvećih umjetnika privatnost drži u tajnosti i samo najbliži krug ljudi je upućen u to da se sa suprugom Aleksandrom i nasljednicama Unom i Larom preselio.

Čola je najprije živio na Dedinju, gdje je prodao kuću, nakon čega je kupio vilu u mirnom dijelu Beograda, u blizini Banovog brda.

On mijenja životni prostor zbog toga što su poštovaoci njegovog lika i djela često dolazili na vrata i željeli da se upoznaju s njim i fotografišu, a to je trajalo godinama.

Njegova vila, koju je brzo i lako prodao, okružena je zelenilom, a ispred nje je veliko dvorište sa dvije kapije i pod visokim mjerama sigurnosti, što on nikad nije isticao u javnosti. Sigurno jedan od najljepših dijelova kuće je dvorište, u kom je bazen.

Porodica dosta vremena provodi okružena prirodom, a kćerka Una je često fotografije iz porodičnog doma objavljivala na društvenim mrežama.

– Čola jeste velika zvezda, ali živi život kao svaki drugi građanin. Miran, tih, porodičan i jednostavan. Još za vrijeme korone je razmišljao da proda kuću i to je nedavno i realizovao. Želio je da promijeni sredinu i, čim je rekao prijateljima da ima namjeru da se seli, kupca je brzo našao. Doduše, prethodnih godina je u više navrata imao ponude za kuću, ali to je učinio tek kad je on smatrao da je pravi trenutak. Čola vodi računa o svemu. Iako ga poznajem, ovoga puta nisam upućen u to gdje se sa Čukarice preselio. Sada ide lijepo vrijeme, boravit će ili u Bosni i Hercegovini, ili negdje na primorju – kaže sagovornik i dodaje: – O njegovom kretanju tokom ljetne sezone zna samo porodica. Sigurno je da će imati nekoliko nastupa na Crnogorskom primorju, pa će svakako spojiti lijepo i korisno i odmoriti se. Svakako, ako u novom domu ima nešto da se sređuje ili renovira, to će biti gotovo do jeseni, kad se Zdravkova porodica bude vratila u Beograd – rekao je sagovornik Kuriru, koji je i objavio ovu informaciju o preseljenju, koji je blizak porodici Čolić.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







Dok je Zdravko živio na Košutnjaku, sugrađani su ga često viđali kako vježba u šumi, gdje je provodio po cio dan. On je u više navrata uslikan dok trči ili uživa u prirodi.

Inače, Čolu su obožavale komšije na Košutnjaku, gdje je doskoro živio. Prije tri godine, jedna žena je ispričala da često sreće popularnog pjevača.

– Prvi put kada sam ga vidjela, nisam mogla da vjerujem.

Njegova i moja djeca su se igrala na igralištu. Meni se obrati neki čovjek, kad ono – Čola. Ja stala, gledam i ne vjerujem. On se lijepo nasmijao i od tada se uvijek lijepo javi kad se sretnemo na igralištu. Čovjek je narodan, ma ljudina, sve najbolje mogu reći za njega – kazala je tada Zdravkova komšinica za Kurir.

PRESSMEDIABIH.COM

BONUS VIDEO:

Redakcija

Recent Posts

Palmerova četiri gola u pobedi Čelsija, Arsenal stigao Siti

Čelsi je u goleadi i nevjerovatnom prvom poluvremenu savladao Brajton rezultatom 4:2. Utakmicu, ali i…

2 sata ago

Štetnost ambalaže i kuhinjskog pribora

Nedavna je analiza pokazala da se 80 posto kemijskih sastojaka iz kuhinjskog pribora i ambalaže…

2 sata ago

Psi pamte ako ste loši prema njima, imaju zanimljivu reakciju

Dokazano je da psi mogu pozitivno da utiču na svoje vlasnike, a jedno od opštih…

3 sata ago

Upozoravamo javnost i međunarodnu zajednicu na opasne poteze koje planira, ukoliko izbori ne budu po njegovoj mjeri

Veliki udarac za Stanivukovića. Naime, kandidati na odborničkoj listi PDP-a u Banja Luci Ljubiša Ančić…

3 sata ago

Kejtlin Klark – MVP

Podijeljene su individualne nagrade u WNBA i zasluženo su otišle u ruke Kejtlin Klark i…

4 sata ago