Categories: Estrada

BEZ DLAKE NA JEZIKU ISKRENO ODGOVORILA: Birala između Tee Tairović i Prije

Pop pjevačica Marija Šerifović progovorila je o albumima svojih kolega, pa spomenula uspjeh Aleksandre Prijović i Tee Tairović

Gostujući u još jednoj emisiji kod Ognjena Amidžića, rubrika gdje goste pitaju gledaoci je nezaobilazna, te je i Marija dobila pitanje o novim projektima svojih kolega.

– Znam šta me ljudi pitaju, vjerovatno misle na ovu frku koja se dešava, Prija, Tea… Te djevojke imaju svoju publiku, rade najbolje što mogu – počela je Marija, a potom dala svoj sud.

Aleksandra Prijović je trenutno u svom piku, ja joj želim da u tome ostane. S druge strane, Tea pjeva nešto skroz drugačije i što na tržištu ne postoji. Ona tu pliva dosta uspješno, ja bih rekla, ali ne mogu ja po mojim parametrima, jer sam ja neka čuvena babaroga, da pričam šta je kvalitetno. Sve je to dobro i to je njihov maksimum, a da li bih ja to ocijenila desetkom, nećemo sada suditi o tome. To je najiskreniji odgovor – rekla je Marija u emisiji “Amidži šou”.

Podsjetimo, Marija je gostujući u emisiji “Amidži šou” prvi put govorila o surogat majci, odnosno ženi koja joj je rodila sina u Americi.

Naime, kako je ta vest izazvala brojne kontroverze u Srbiji, te se nagađalo da su te žene “u robovlasništvu”, ona je sada prvi put otkrila detalje.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







– Užasno mi smeta što na Balkanu, uz dužno poštovanje svim normalnim, civilizovanim ljudima, ljudi sijede ispod kamena. Ja sijedim u Americi, sunčam se i čitam kako ljudi sijede u dnevnicima, emisijama, jutarnjim programima i govore kako je ta žena vezana za radijator, kako je ona maltretirano lice, kako je to…

Kako je Marija navela, žena koja je iznijela trudnoću i njoj rodila sina Marija, je imala posebne tretmane, masaže svaki dan i čistačicu….

(Express / Telegraf)

The post BEZ DLAKE NA JEZIKU ISKRENO ODGOVORILA: Birala između Tee Tairović i Prije appeared first on Express.

Redakcija

Recent Posts

Fudbaler Panatinaikosa pronađen mrtav (FOTO)

Grčki mediji su prenijeli vijest da je Džorž Boldok, fudbaler Panatinaikosa, pronađen mrtav. Defanzivni igrač…

21 minuta ago

State Department: Libanon neće biti nova Gaza

Bijela kućaFoto: Ilustracija / ShutterstockSAD je upozorio Izrael da je protiv bilo kakve ofenzive u…

29 minuta ago

Udruženje poslodavaca KS poziva Vladu i institucije vlasti KS da intenziviraju rad na usaglašenim inicijativama i zaključcima za poboljšanje poslovnog ambijenta

Članovi Upravnog odbora su iskazali nezadovoljstvo ostvarenim napretkom u realizaciji ključnih inicijativa i zaključaka sa…

2 sata ago

Srpski milioner iz Like neće “u penziju”, kupuje novi klub (FOTO)

Još kao mlad čovjek, bio je jedan od pionira tehnološkog razvoja iz kojeg je u…

2 sata ago

Kako se prikuplja novac za zaštitu od prirodnih nesreća u Federaciji BiH?

Za Jablanicu 30 hiljada evra godišnje, za Centar Sarajeva više od osam miliona. Tako se,…

2 sata ago

Šok: Bili Beron završio karijeru

Američki košarkaš Bili Beron završio je karijeru. Bivši košarkaš Crvene zvezde i ljubimac navijača, Bili…

4 sata ago