in

“Sestra mi kupuje haljine kod Kineza, što da plaćam 100 evra kad ima i za 2.000 dinara”: Otac Rade Manojlović napravio feštu u Četerežu, pjevačica slavila sa njima – evo šta je razlog

“Sestra mi kupuje haljine kod Kineza, što da plaćam 100 evra kad ima i za 2.000 dinara”: Otac Rade Manojlović napravio feštu u Četerežu, pjevačica slavila sa njima – evo šta je razlog
Slatka-Tajna.Eu

Pevačica Rada Manojlović i njena porodica okupili su sve meštane njenog rodnog mesta Četereže kako bi prisustvovali postavljaju spomenika i obeležavanju praznika.

Rada se pojavila u dugoj beloj haljini, pa je zapevala komšijama koje su je sve vreme grlile, a to možete pogledati danas u Blic danu kako je sve izgledalo.

– Stajling je spreman za svadbu, šalim se. Nisam znala šta da obučem jer imam samo miniće i nije bilo prikladno za ovaj događaj. Stojimo na ivici da nas zgazi auto i to je ta ivica po kojoj ja hodam, danas je dan D. Tata pravi ovo već četiri godine i uvek organizuje, sada je tražio novinare zbog otvaranja spomenika Stanoju Glavašu – rekla je Rada za “Blic“ i istakla da je presrećna što je okružena svojim narodom.

– Ovo je prvi put da me komšije vide jer kada dođem, onda odem samo kod tate i retko se švrćkam po selu i ašikujem. Svi su se slikali, svi me vole, ali to je zbog tate jer je on sa njima svaki dan i oni imaju osećaj da me poznaju. Kad me vide to je kao da me viđaju stalno.
Rada se prisetila svog odrastanja u rodnom mestu i sa osmehom je pričala o tim danima.

– Bilo je puno srećnih dana ovde, svaki dan kada sam igrala tenis sa sestrom bio je srećan, kada smo se najeli pasulja, kačamaka i mleka to su srećni dani. Sve medalje u pevanju i sa folklorom, to je srećno – kaže Radmila, a onda se dotakla i onog najtužnijeg za celu njenu porodicu.
Samo je jedan događaj nesrećan i to je moja majka. Da toga nije bilo meni bi bio život idealan, ali nekome Bog mnogo daje, a mnogo uzme. Trudim se da ne razmišljam o tome i sve me ovde podseća na nju i čim vidim tablu Četereže sve me podseti na to – ističe ona i dodaje:

– Možda izbegavam nekad dolazak ovde, to je velika borba i ne smem tako da razmišljam jer mi je otac ovde. Moram da dođem da bi njega videla, posle ću žaliti što nisam bila sa njim i to je ta borba večita. Ali, kako vidiš kuću i prag prva asocijacija je šta je nekada bilo.
Iako nije tada bilo novca na pretek imala je veoma srećno detinjstvo.

Mnogo više nije bilo, nego što je bilo, ali mi smo bile deca koja su zahvalna. Nismo tražile nešto što nemaju da nam priušte. Nismo bile razmažene. Nisam otimala drugima kao neki što su otimali od mene, mnogo sam srećna zbog te osobine.

Rada se prisetila i teške očeve rečenice kada je napuštala dom.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Tatin najtužniji dan je bio moj odlazak u Beograd, a ne na fakultet. Kad sam prešla da živim u Beograd, nisam se vraćala mesecima kući zbog turneja. Sećam se vrlo dobro kada je rekao: “znao sam da će ovaj dan da dođe, ali nisam znao da će ovako brzo. Tada sam imala dvadeset godina.
Pevačica je često na meti kritika zbog stajlinga.

Neopterećena sam generalno životom, a posebno garderobom. Mogu da me pljuju do njihovog zadnjeg udaha zato što u ovom telu živim ja i tu se završava svaka priča. U četiri zida živim sama sa sobom i kad je meni lepo ti ljudi koji kažu “skrati kosu, ošišaj šiške, ofarbaj se u crno“, oni nisu ja i nemoj da me oblikuju. Svakako će pljuvati, važno da sam sebi lepa.

Na pitanje da li je teška u ljubavi, kaže:

Nije sa mnom ljubav stres, ali da je lako nije. Treba shvatiti da je ovo veliko ludilo i kad shvatiš da smo svi ludi nije stres. Što bi se normalan čovek stresirao i zato sa mnom mora da bude neko ko je naprosto tako malo kao ja.
Dugo najavljivan album je spreman.

Album je gotov, ali neću baciti sopstveni trud u more novih projekata i da se davi sa svima i guši, a to je trenutno na estradi. Mesec dana niko neće umreti i biće vremena za nove pesme. Verujem da već sada mogu da napravim veći koncert, ali čekamo album. Tata neće veći koncert jer je skup. On da zna koliko mi je para prošlo kroz ruke bacio bi se u jezero. Ne možeš da napreduješ, ako ne ulažeš. Ne možeš da znaš hoće nešto proći i sada kada bi znao koliko sam uložila on bi se o prvu krivu vrbu obesio.
Ne štedim jer sutra može grad da me ubije

Rada ističe da je na tatu povukla tu crtu da ne pazi sa novcem.

Opušteno idem kroz život kao on, dok je sestra dobar organizator, kod mene može danas, za deset dana ili nikad. To sa parama takođe i to mi je jako loša crta, ali opet to je flegmatičnost i ne opterećenost budućnošću. Sad da štekam neke pare, a sutra me udari grad veličine jajeta i? Treba da se živi sad. Trošim na dostavu hrane, gluposti i na pesme – ističe ona i dodaje:

Ne kupujem kod kineza, ali Maja mi kupuje. Skoro je otišla i kaže mi “plaćamo po sto evra i više jednu haljinu, a kod kineza ista za dve hiljade“. Ovu za sto evra mi pljuju i raspadne se posle prvog pranja, onda mi je bolje da platim dve hiljade dinara.
O ljubavi ću kada se udam
Posle mnogo vremena, Radmila ističe da osmeh postoji i zbog ljubavi, ali da će o partneru ćutati iako smo ih mi uslikali na aerodromu.

– Imam vremena za ljubav, ali to niko neće znati dok ne dođe do svadbe. Puno sam pričala o ljubavima tokom petnaest godina karijere. Kad bude svadba na sva zvona ću da bijem – ističe ona.

blic.rs

BONUS VIDEO:

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Pet najtiših pasmina pasa koje nisu sklone lajanju

Pet najtiših pasmina pasa koje nisu sklone lajanju

Ništa od glavnog žrijeba Vimbldona za Međedovića

Ništa od glavnog žrijeba Vimbldona za Međedovića