in

Tuga, glas slavuja je nestao: Pretužne scene nepokretne Selin Dion, snimcima iz bolnice rastužila svijet

Tuga, glas slavuja je nestao: Pretužne scene nepokretne Selin Dion, snimcima iz bolnice rastužila svijet
Slatka-Tajna.Eu

Zdravstveno stanje Selin Dion izuzetno teško

Zdravstveno stanje Selin Dion, koja pati od retkog neurološkog poremećaja, takozvanog sindroma ukočene osobe već duže vreme je zabrinjavajuće, a javnost i svi njeni obožavatelji stravićno su uplašeni. Po prvi put, u dokumentacu koji je sniman javnost je mogla da vidi s čime se to borila duže vreme i kakve je simptome pretrpela da bi ponovo bar mogla da govori.

Zdravstveno stanje Selin Dion – Boluje od retke bolesti

Uplakana, crvena u licu, jauče od bola, nesposobna da kontroliše vlastito telo. Desetominutna bolna epizoda prikazana je u novim scenama dokumentarnog filma u kojem je slavna pevačica otkrila detalje mučne bitke s bolešću, piše Daily Mail.

Kanadska pevačica prikazana je kako dahće dok medicinski stručnjaci pokušavaju da ublaže bolne grčeve mišića, a kamera snima mučne scene. Selin dobija sprej za nos, koji se obično koristi za lečenje klaster napada kod osoba koje pate od SPS-a (stiff person syndrome). Zdravstveno stanje Selin Dion u ovim momentima mnoge je uplašilo.

Potresna borba muzičke superzvezde s bolešću biće prikazana u dokumentarcu “I Am: Céline Dion”, koji će se emitovati na platformi Amazon Prime.

Na novim snimcima prikazani su trenuci najveće zdravstvene krize. Pevačica bespomoćno gleda dok je lekari nežno smeštaju u udoban položaj i proveravaju vitalne organe. Sve to vreme njene bose noge ostaju ukočene.

Nakon što joj je pružena pomoć, pevačica konačno može da sedne uspravno i da se pokrije ćebetom pre nego što je pred kamerama priznala da joj je neprijatno zbog gubitka kontrole nad svojim telom.

Zdravstveno stanje Selin Dion – Bez sposobnosti da kontroliše svoje telo
– Svaki put kad se ovako nešto dogodi, osećaš se tako posramljeno i tako, kao, ne znam kako to da opišem… znate, kad ne možete da kontrolišete vlastito telo – rekla je preneo je Hello!

Selin se slomila pred kamerama priznajući da nije odustala od nastavka svoje karijere, ako to bude moguće u nekom trenutku u budućnosti.

– Još uvek sebe vidim kako plešem i pevam. Uvek nađem plan B i plan C. To sam ja. Ako ne mogu da trčim, hodaću. Ako ne mogu da hodam, puzaću. Ali neću stati. Neću stati – poručila je.

AUTOR: SVET

FOTO: Screenshot

BONUS VIDEO:

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Koji bi mogli biti motivi hakerskog napada na bolnicu?

Koji bi mogli biti motivi hakerskog napada na bolnicu?

Drama na Euru: Izbodena tri navijača

Drama na Euru: Izbodena tri navijača