in

UEFA ponovo kaznila Hrvate – EURO 2024

UEFA ponovo kaznila Hrvate – EURO 2024
Slatka-Tajna.Eu
UEFA ponovo kaznila Hrvate – EURO 2024

Fudbalski savez Hrvatske se u već nekoliko navrata od početka Evropskog prvenstva u Njemačkoj, nalazio na “udaru” UEFA, a to se desilo ponovo, iako su eliminisani sa turnira.

UEFA je kaznila hrvatski Svez sa 105.000 evra, a obrazloženje za kaznu je bacanje predmeta u teren, paljenje pirotehnike i neprimereno ponašanje od strane navijača, prenosi 24sata.

Hrvati su odigrali tri meča na Euru, i ovo im je treća kazna, a poslednja se tiče dešavanja na meču “Vatrenih” protiv Italije.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“HNS” je tako kažnjen sa 45.000 evra zbog ubacivanja predmeta, 30.000 evra zbog pirotrehnike i 30.000 evra zbog neprimerenog ponašanja navijača.

Podsetimo, Hrvati su ispali sa Evropskog prvenstva u grupnoj fazi, a iako se spekulisalo da li će selektor Zlatko Dalić ostati na toj funkciji, potvrđeno je da hoće.

Pratite nas na našoj Facebook i
Instagram stranici, kao i na
X nalogu.


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

PJEVAČICI TRI PUTA PROVALJIVALI U STAN: Sumnjali da je namjestila provale

PJEVAČICI TRI PUTA PROVALJIVALI U STAN: Sumnjali da je namjestila provale

VEZALI GA ZA AFERU S PRELIJEPOM ITALIJANKOM: Zbog Gorana Bregovića se  preselila u Pariz, a njegova supruga o ovome mudro šuti

VEZALI GA ZA AFERU S PRELIJEPOM ITALIJANKOM: Zbog Gorana Bregovića se preselila u Pariz, a njegova supruga o ovome mudro šuti