Categories: Sport

Bivši bh. selektor bi sjeo na klupu Srbije: Stvorio bih ozbiljnu priču

U jeku priče oko eventualne smjene Dragana Stojkovića Piksija na mjestu selektora fudbalske reprezentacije Srbije, oglasio se i nekadašnji selektor bh. tim, koji je istakao da bi prihvatio ponudu za klupu „orlova“.

Srbije je već nakon grupne faze takmičenja eliminisana sa Evropskog prvenstva, pa su se odmah pojavile brojne priče o promjenama.

Mehmed Baždarević koji je od 2014. do 2017. godine bio selektor BiH odgovarao je na pitanja gledaoca u emisiji Sportlajt EURO specijal. Imao je zanimljiv odgovor i na pitanje da li zna „s kakvim paklom“ bi se suočio kada bi eventualno preuzeo „orlove“.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







„Ne znam, ali ne znaju ni oni s kakvim ‘paklom’ bi se oni susreli. Kad si tri godine bio selektor u Bosni, možeš da budeš selektor i u Kolumbiji“, smatra Baždarević, prenosi Sport klub.  

Odgovarajući da li bi prihvatio poziv da bude selektor Srbije, Baždarević je rekao:

„Itekako! Rekao sam, volio bih da imam takve igrače. Biti selektor takve reprezentacije bila bi sigurno velika čast. Ja sam tri godine bio selektor u mojoj zemlji i bio sam sretan. Stvorio bih ozbiljnu priču i projekat, ako bi do toga došlo, ali o tom potom… Ima tu još ozbiljnijih ljudi koji bi bili kandidati. Ako bih, srećom, to bio ja, prihvatio bih sa velikim zadovoljstvom“, kazao je Baždarević.

Pratite nas na našoj Facebook i
Instagram stranici, kao i na
X nalogu.

Redakcija

Recent Posts

‘SB’ NA CEREMONIJI: Svečanim postrojavanjem počelo obilježavanje Dana policije u FBiH, prisutnima se obratili Ramo Isak i Vahidin Munjić (FOTO)

[{"img":"\/img\/vijesti\/2024\/07\/unnamed_14_.jpg","full":"\/img\/vijesti\/2024\/07\/unnamed_14_.jpg","caption":"Foto: Slobodna Bosna\/Samir Saletovi\u0107","bg":"e0c2bc"},{"img":"\/img\/vijesti\/2024\/07\/unnamed_15_.jpg","full":"\/img\/vijesti\/2024\/07\/unnamed_15_.jpg","caption":"Foto: Slobodna Bosna\/Samir Saletovi\u0107","bg":"b895aa"},{"img":"\/img\/vijesti\/2024\/07\/vahidin_munjic.jpg","full":"\/img\/vijesti\/2024\/07\/vahidin_munjic.jpg","caption":"Vahidin Munji\u0107 (Foto: Slobodna Bosna\/Samir Saletovi\u0107)","bg":"314589"},{"img":"\/img\/vijesti\/2024\/07\/unnamed_18_.jpg","full":"\/img\/vijesti\/2024\/07\/unnamed_18_.jpg","caption":"Foto: Slobodna Bosna\/Samir Saletovi\u0107","bg":"1a1c24"},{"img":"\/img\/vijesti\/2024\/07\/ramo_isak.jpg","full":"\/img\/vijesti\/2024\/07\/ramo_isak.jpg","caption":"Ramo…

11 minuta ago

KONCERTOM ACE LUKASA OTVORENA NAJVEĆA DISKOTEKA NA JADRANU: Dolaze brojni pjevači iz cijelog regiona

Nakon dvije godine nestrpljivog iščekivanja, konačno je otvoren Diamond by Mint, najraskošniji klub na Jadranu.…

11 minuta ago

Kako se pravilno koriste štipaljke za veš?

Kačenje veša na žicu može izgledati jednostavno, ali prema jednom korisniku TikTok-a, većina nas to…

39 minuta ago

Novi “Crazy Taxi” biće multiplejer igra (VIDEO)

​Izdavačka kuća SEGA potvrdila je kako će novi "Crazy Taxi" biti dizajniran po formatu tematskog…

56 minuta ago

Za četiri mjeseca smršala, liniju dovela do savršenstva: Dijeta Aleksandre Prijović daje odlične rezultate, kilogrami se ne vraćaju

Jelovnik Aleksandre Prijović podrazumeva samo zdrave namirnice Otkako su se Filip Živojinović i Aleksandra Prijović…

1 sat ago