Categories: Lifestyle

Sedam ideja za idealna mjesta gde da postavite televizor u spavaćoj sobi

Ovaj uređaj je nekima neizostavan “ukras” prostorije.

U nekim domovima ne postoji prostorija bez televizora. Vode se razne debate oko toga da li treba ili ne imati više komada ovog uređaja u domu. Ipak, važno je da uzmete u obzir neke važne faktore kada odlučujete da postavite televizor u sobi.

Prije svega morate razmotriti koliko se lako može gledati iz svih uglova prostorije, dakle i kada sjedite, ležite pa i iz nekih drugih uglova, a isto tako je važan i odsjaj s prozora.

Montirajte ga na zid

Jedna od najjednostavnijih opcija za postavljanje televizora je na zid u spavaćoj sobi, piše “The spruce”. Na taj način naglašeno osvjetljenje može pomoći da se poboljša izgled dizajna. Pošto je televizor fokusna tačka, potrudite se da pozadina bude estetski ugodna.

Tretirajte ga kao sliku

Neki televizori imaju tu opciju da kada su isključeni mogu da prikazuju umetnička dela. To je super ideja za one koji ga inače ne koriste mnogo, pa neće odavati utisak da ga uopšte i imate u sobi. Zato ga okačite tamo gde biste stavili neku umetničku sliku.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







Centrirajte ga na komodi

Svakako jedno od najpopularnijih mesta za postavljanje televizora u spavaćoj sobi je na komodi. Uglavnom spavaće sobe imaju jednu komodu koja im može služiti za sve i svašta, pa između ostalog i kao podloga za televizor.

Između fotografija

Nije neobično da svaki dom ima zid na kojem drži porodične fotografije pa ne bi bilo loše da možda televizor postavite između tih fotografija. To će sprečiti televizoru da dominira i omekšaće njegovo prisustvo. Lako će se stopiti sa ambijentom.

Blizu prostora za sjedenje

Ako volite da ste blizu televizora dok sedite, onda to slobodno možete da uradite. Posebno se odnosi na male prostorije, a stvoriće idealni lični kutak za opuštanje i za odmaranje bez potrebe da ulazite u krevet.

Sakrijte ga i od samog sebe

Da, možete ga stavite negde gde vam neće biti u centru vidokruga, već samo ako ste u tom delu sobe. Međutim, vodite računa da možete da ga gledate gde god da se smestite i uživate u programu.

Ugrađene police

Ako imate neke ugrađene police na zidu spavaće sobe, onda je to idealno mesto za postavljanje televizora. On može naći mesto među nekoliko knjiga, manjih biljaka ili vaze. Odlično će se uklopiti, prenosi ona.rs.

Pratite nas na našoj Facebook i
Instagram stranici, kao i na
X nalogu.

Redakcija

Share
Published by
Redakcija

Recent Posts

‘SB’ NA CEREMONIJI: Svečanim postrojavanjem počelo obilježavanje Dana policije u FBiH, prisutnima se obratili Ramo Isak i Vahidin Munjić (FOTO)

[{"img":"\/img\/vijesti\/2024\/07\/unnamed_14_.jpg","full":"\/img\/vijesti\/2024\/07\/unnamed_14_.jpg","caption":"Foto: Slobodna Bosna\/Samir Saletovi\u0107","bg":"e0c2bc"},{"img":"\/img\/vijesti\/2024\/07\/unnamed_15_.jpg","full":"\/img\/vijesti\/2024\/07\/unnamed_15_.jpg","caption":"Foto: Slobodna Bosna\/Samir Saletovi\u0107","bg":"b895aa"},{"img":"\/img\/vijesti\/2024\/07\/vahidin_munjic.jpg","full":"\/img\/vijesti\/2024\/07\/vahidin_munjic.jpg","caption":"Vahidin Munji\u0107 (Foto: Slobodna Bosna\/Samir Saletovi\u0107)","bg":"314589"},{"img":"\/img\/vijesti\/2024\/07\/unnamed_18_.jpg","full":"\/img\/vijesti\/2024\/07\/unnamed_18_.jpg","caption":"Foto: Slobodna Bosna\/Samir Saletovi\u0107","bg":"1a1c24"},{"img":"\/img\/vijesti\/2024\/07\/ramo_isak.jpg","full":"\/img\/vijesti\/2024\/07\/ramo_isak.jpg","caption":"Ramo…

31 minuta ago

KONCERTOM ACE LUKASA OTVORENA NAJVEĆA DISKOTEKA NA JADRANU: Dolaze brojni pjevači iz cijelog regiona

Nakon dvije godine nestrpljivog iščekivanja, konačno je otvoren Diamond by Mint, najraskošniji klub na Jadranu.…

32 minute ago

Kako se pravilno koriste štipaljke za veš?

Kačenje veša na žicu može izgledati jednostavno, ali prema jednom korisniku TikTok-a, većina nas to…

1 sat ago

Novi “Crazy Taxi” biće multiplejer igra (VIDEO)

​Izdavačka kuća SEGA potvrdila je kako će novi "Crazy Taxi" biti dizajniran po formatu tematskog…

1 sat ago

Za četiri mjeseca smršala, liniju dovela do savršenstva: Dijeta Aleksandre Prijović daje odlične rezultate, kilogrami se ne vraćaju

Jelovnik Aleksandre Prijović podrazumeva samo zdrave namirnice Otkako su se Filip Živojinović i Aleksandra Prijović…

2 sata ago