in

Ovako je Emina Jahović izgledala na prvom vjenčanju: Udala se u srednjoj školi, a u braku bila samo 6 mjeseci

Ovako je Emina Jahović izgledala na prvom vjenčanju: Udala se u srednjoj školi, a u braku bila samo 6 mjeseci
Slatka-Tajna.Eu

Prvi put se udala sa samo 17 godina.

Pjevačica Emina Jahović svoj ljubavni život oduvijek je krila kao zmija noge, međutim, neki detalji ipak su ugledali svjetlo dana. Tako se o njenom braku s turskim pjevačem, glumcem i tekstopiscem Mustafom Sandalom dosta toga zna, dok je situacija potpuno obrnuta kad je riječ o prvom vjenčanju s njenim sugrađaninom iz Novog Pazara.

Mnogi ne znaju da je Emina prije Sandala već bila u braku, iako je tada bila maloljetna. Naime, Emina je kao tinejdžerica ludo bila zaljubljena u jednog Aladina zbog kojeg je i pobjegla od kuće, međutim, kao mnoge mladenačke ljubavi, ni ova nije opstala.

U braku su proveli samo šest mjeseci, nakon čega su shvatili da je to bila greška. No pjevačica se ovog odnosa nikad nije sramila, naprotiv, o braku je jednom otvoreno i govorila i otkrila kako je tada izgledala. Iako fotografije s vjenčanja nisu dostupne javnosti, na društvenim mrežama isplivale su njene fotografije iz tih dana na kojima pjevačica ima kratku kosu.

Doduše, i sama pjevačica je više nego slikovito opisala kako je izgledao dan kada je izgovorila ‘da’.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










‘Nisam čak ni bila punoljetna. Lijepo je to bilo, imala sam lijepu vjenčanicu i prekratku kosu, centimetar i pol. Lijepe su te neke ozbiljne stvari koje vam se dogode kad ste mladi. Poslije toga kad zakasnite, to je malo ozbiljna situacija’, rekla je svojedobno Emina.

Inače, njen prvi muž nikada se nije želio eksponirati u javnosti, ali je njegov otac Rustem jednom prilikom ipak podijelio dojmove o pjevačici.

‘Emininu obitelj poznajem dugo, s njenom majkom Senijom sam u osnovnoj školi išao u isti razred. Brak između nje i mog sina nije bio dogovoren. Jako su se voljeli. U prvom trenutku nisam bio za taj brak jer su oboje bili mladi. Ona je išla u školu kad se udala za mog sina. Bila je to velika svadba u Novom Pazaru, snimalo se kamerama, skoro cijeli grad je bio na proslavi’, otkrio je.

scena.hr

BONUS VIDEO:

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

OSCE osudio verbalni napad iz Dodikove stranke na članicu Izborne komisije BiH 

OSCE osudio verbalni napad iz Dodikove stranke na članicu Izborne komisije BiH 

Patrisio i Spinacola nisu više članovi Rome

Patrisio i Spinacola nisu više članovi Rome