Categories: Estrada

Majci Željka Joksimovića ljekari ne mogu da pomognu: Bolest je muči godinama

Majka Željka Joksimovića ima zdravstvenih problema, što je tek nedavno dospjelo do javnosti.

Po izjavi mlađeg nasljednika glumca Saše Joksimovića, godinama unazad ona se muči i čini se da ljekari nemaju lijek za nju.

Ova informacija nije ranije podijeljena s medijima, a po osmijehu na porodičnim slikama nikada se ne bi reklo da majka Željka Joksimovića ima bilo kakvih tegoba.

Naime, svojevremeno joj je dijagnostikovana helikobakterija, jedna od najupornijih bakterija koja uništava digestivni trakt i stvara neopisive tegobe.

Činjenica je da Vesna mora da povede računa o ishrani, koja je vjerovatno i dovela do stvaranja tegoba, također potrebno je da promijeni terapiju i ljekara.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







Ovo je konstatovao profesor doktor Vojislav Pešić, koji je zajedno sa Sašom gostovao u emisiji “RTS Ordinacija”.

Prije nego što je ljekar naveo koje mjere bi trebalo u tom pogledu preduzeti glumac, koji se također bori sa problemima u želucu, kazao je:

– Moja majka konstantno ima helikobakteriju i ne može da se izliječi. Ona pije konjske antibiotike. Uzme kutiju, kutiju uradi, sve to popije i konstantno je ima. Kao da ima roj tih bakterija unutra – izjavio je umjetnik, koji ima sličnih problema, zbog čega je čak sedam puta gutao sondu.

– Kod mene je situacija da sad, u ovom trenutku, imam bol u želucu. Ujutru kada ustanem, također me boli želudac. To je osjećaj nelagodnosti, tupog bola iznutra. Nijedan lijek mi ne pomaže. Nekada su imali dejstvo, ali sada više ne – kazao je Saša i istakao da je primijetio da mu čašica rakije pomaže.

azra.ba

BONUS VIDEO:

Redakcija

Recent Posts

Opoziciona stranka iz Republike Srpske dobila mandat u državnom parlamentu

Centralna izborna komisija BiH je na sjednici 4. jula dodijelila mandat Nenadu Vukoviću sa kandidatske…

4 minute ago

Kros završio karijeru

Njemački fudbalski reprezentativac Toni Kros završio je karijeru današnjom utakmicom protiv Španije na Evropskom prvenstvu.…

1 sat ago

U Iranu pobijedio Masud Pezeškian, obećao je otvoriti Iran svijetu

Plakat Masuda Pezeškiana na izborima u IranuFoto: Majid Asgaripour / REUTERSUmjereni kandidat Masud Pezeškian pobijedio…

2 sata ago

Poslušajte kako Dani Olmo govori hrvatski jezik (VIDEO)

Već svi večeras znaju da je jedan od junaka u pobjedi Španije nad domaćinom Njemačkom…

3 sata ago

Odličan obrok gotov za tili čas

Ako tražite jednostavan način da iskoristite svježe povrće, ovaj recept za pečeno povrće sa šunkom…

3 sata ago