in

LISTA NAJBOGATIJIH MUZIČARA S NAŠE SCENE: Jedna se žalila da nema novca, a druga posjeduje jahtu i nekoliko nekretnina

LISTA NAJBOGATIJIH MUZIČARA S NAŠE SCENE: Jedna se žalila da nema novca, a druga posjeduje jahtu i nekoliko nekretnina
Slatka-Tajna.Eu

Mnogo je onih koji su svoje bogatstvo uložili u nekretnine, nove biznise… A ovo su najbogatiji srpski pjevači trenutno.

Dragana Mirković, unatoč pričama da nema novca i nakon razlaza od supruga, ostaje najbogatija pjevačica, a njeno bogatstvo se procjenjuje na 100 miliona eura. Pored nekretnina Dragana ima i televiziju DM sat.

‘Ja biram sve drugo samo da ne budem bogata, a nesretna. To nikome ne želim. Ljudi griješe kada misle da je bogatstvo sigurnost za sreću.’

Vicešampionka na ovoj listi je Lepa Brena s 80 miliona eura. Folk zvijezda pored nekretnina u Miamiju, Monte Carlu i Beogradu, posjeduje i jahtu usidrenu u Crnoj Gori. Do prije nekoliko godina bila je i vlasnik Grand produkcije.

Zdravko Čolić glasi za jednog od najskupljih pjevača na Balkanu, a 2019. godine postavio je rekord sa 6 koncerata zaredom u beogradskoj Areni. Njegovo bogatstvo procijenjeno je na 25 miliona eura.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










‘Poštovanje i čast smatram najvažnijim i to bih htio prenijeti na kćeri. Nije sve u parama i u bogatstvu’, govorio je Čola svojevremeno.

Jelena Karleuša je ‘teška’ 20 miliona eura. Prije nekoliko godina ona i njen uskoro bivši suprug Duško Tošić kupili su vilu na Dedinju od Dragana Stojkovića Piksija vrijednu oko 3 miliona eura.

‘Odrasla sam u skromnom domu na Novom Beogradu. Odrastanje u neimaštini i surovim devedesetim su me naučili da se borim i budem po mnogo čemu drukčija od ostalih osoba u šoubiznisu.’

(Express / Scena.story)

The post LISTA NAJBOGATIJIH MUZIČARA S NAŠE SCENE: Jedna se žalila da nema novca, a druga posjeduje jahtu i nekoliko nekretnina appeared first on Express.

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Kako sanirati opekotine od sunca na prirodan način?

Kako sanirati opekotine od sunca na prirodan način?

Đoković otkrio za koga je “svirao violinu”

Đoković otkrio za koga je “svirao violinu”