in

U pucnjavi u školi u Sanskom Mostu ubijene tri osobe

U pucnjavi u školi u Sanskom Mostu ubijene tri osobe
Slatka-Tajna.Eu
U pucnjavi u školi u Sanskom Mostu ubijene tri osobe

Sanski Most: Domar škole ubio tri osobe te pokušao presuditi i sebi

Foto: Zlatko Cekic / Pixsell

Tri osobe ubijene su u pucnjavi u Sanskom Mostu na sjeverozapadu Bosne, potvrdili su policijski izvori. Ubojica je bio domar škole, a njegove su žrtve zaposlenici s kojima je, navodno, otprije u sukobu, izvijestili su lokalni mediji.

Prema dostupnim informacijama, pucnjava se dogodila u Srednjoškolskom centru, a počinitelj je, navodno, zaposlenik koji je ubio ravnatelja, tajnicu i profesoricu.

– Pucnjava je bila u 10:15. Muška N. N. osoba upotrijebia je vatreno automatsko oružje za ubistvo troje zaposlenika škole. Nakon toga je, najvjerojatnije, pokušao sam sebi presuditi i zadobio je teške tjelesne ozljede. Prebačen je u Urgentni centar Banja Luka. Policija je na mjestu događaja, izjavio je glasnogovornik MUP-a Unsko-sanske županije Adnan Beganović.

Počinitelj se pokušao ubiti, prevezen je u bolnicu

Nakon što je iz automatske puške ubio kolege iz škole, počinitelj je pokušao samoubojstvo a policija ga je zatekla u teškom stanju pa je prevezen u bolnicu u Banjoj Luci. U trenutku kada je malo poslije 10 sati počinjeno trostruko ubojstvo, u školi su u tijeku bili i popravni ispiti, no nema potvrde je li i koliko učenika bilo u zgradi.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Motiv zločina sukobi u kolektivu

Očevici su za portal banjolučkih Nezavisnih novina rekli kako je ubojica ciljano tražio ravnatelja te profesoricu i tajnicu. Pretpostavljaju da su motiv ovoga zločina bili sukobi u školskom kolektivu. Troje ubijenih navodno su bili članovi povjerenstva koje je ubojici prije izreklo stegovnu mjeru suspenzije zbog povrede radnih dužnosti.

Sve policijske snage u Sanskom Mostu osiguravaju poprište zločina, a u tijeku je istraga čiji je cilj utvrditi sve okolnosti tragedije.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

A šta zapravo izaziva netoleranciju na gluten?

A šta zapravo izaziva netoleranciju na gluten?

Fudbaler tukao djevojku u liftu (VIDEO)

Fudbaler tukao djevojku u liftu (VIDEO)