Categories: Estrada

KOMPOZITOR O SVAĐI SA PJEVAČEM: Tvoj menadžer uzima 10.000 eura, a ja ni dinara, a pjevaš moje pjesme

Jedan od najuspješnijih kompozitora i aranžera narodnih pjesama i kola uz koje se i danas pjeva i igra do zore, Dragan Aleksandrić, sarađivao je sa mnogim našim zvijezdama, među kojima je i čuveni Miroslav Ilić.

Ranije se po domaćim medijima dosta spekulisalo o njihovom odnosu, a svojevremeno je Dragan otkrio pravu istinu.

  • S Miroslavom ti je to ovako: odem jednom, davno je to bilo, možda i prije pedeset godina, do Čiče Obrena Pjevovića i on mi kaže: “Slušaj, imam jedno naše dijete, odličan pjevač, mislim da može da bude od njega nešto.” I dovede on Miroslava. Bio je klinac, mlađi od mene godinu dana. Ja napravim “Devojku iz grada” i “Vesna stjuardesa” – počeo je pjevač ranije za “Kurir”, pa nastavio:
  • Što se tiče Miroslava, često se tu danas spekuliše o našem odnosu. Ja sam njemu napravio najveće hitove, praktično sam ga stvorio. Nisam u svađi s njim, ali on se naljutio na mene što sam tužio menadžera njegovog. Prešao me je. Taj menadžer. Za reklamu za jednu peć išle su dvije moje pjesme dvije godine zaredom. Oni su uzeli pare. I ja kažem: “Ako si, i treba da uzmeš pare, al’ gdje sam ja?!” Tvoj menadžer uzima 10.000 eura, a ja ni dinara! A pjevaš moje pjesme! Pa pazi, 37,6 posto je povećana prodaja peći otkako su krenule te reklame! U svakom slučaju, ja na Miroslava nisam ljut i nismo se ni svađali. Eto, i to da se zna. Kolege mi se slabo javljaju. Jedini koji je ostao dosljedan kao čovjek je Beki Bekić, ovi drugi baš i ne.

Podsjetimo, Dragan je ranije za pomenuti medij otkrio kako je izgledalo druženje po kafanama sa Ilićem.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







  • Miroslav nije bio neki boem. U početku jeste, uuu znali smo da potegnemo… On je fizički jak. Kad popije, ukrsti se, on ne zna šta je radio. Prekid filma. Jednom nas zaustavila policija ja kažem “Nemojte ga umrla mu je majka” oni nas puste, poslije par dana opet policija i onda me pitaju “Jel mu opet umrla majka?” ja kažem “Nije, danas je sretan”. I tako. Mnogo priča ima iz tog doba – rekao je Aleksandrić, pa otkrio koja pjesma koju je uradio za njega ga je baš dirnula:
  • Pjesma “Još te nešto čini izuzetnom” od Miroslava Ilića. To sam mu zamjerao, jer on nikako nije htio tu pjesmu. Kad sam ga ubijedio i kad je postala pjesma to što jeste on sav presretan. Ja mu kažem da je dobar pjevač, ali nema talenta da odabere hit. Tako je bilo i za pjesmu “Pozdravi je pozdravi” koju takođe nije htio, a evo šta se desilo s tom pjesmom.

(Express / Telegraf)

The post KOMPOZITOR O SVAĐI SA PJEVAČEM: Tvoj menadžer uzima 10.000 eura, a ja ni dinara, a pjevaš moje pjesme appeared first on Express.

Redakcija

Recent Posts

Više od milion igrača zaigralo “Fallout: London” igru (VIDEO)

​Mod za "Fallout 4" pod imenom "Fallout: London" je stigao na GOG krajem jula ove…

2 sata ago

Uznemirujući izvještaji o Rusima u RS koji su obučavali za nerede u Moldaviji

Ambasada Sjedinjenih Američkih Država u Bosni i Hercegovini ocijenila je duboko uznemirujućim izvještaje o "Rusima,…

2 sata ago

Daćemo sve od sebe, nismo došli da se predamo

​NIKOZIJA - Fudbaleri Borca sutra "polažu" svoj drugi evropski test, a u susret duelu sa…

4 sata ago

I u RS nabavljala neispravne respiratore

Respirator/IlustracijaFoto: Chaikom / SHUTTERSTOCKRepublika Srpska oštećena je za više od dva milijuna eura u aferi…

4 sata ago

Svetislav Pešić promovisao knjigu u Bijeljini

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić izjavio je u srijedu veče na promociji svoje knjige…

6 sati ago