in

Duško Tošić ne može da sakrije emocije: Želi da svi znaju koliko voli ovu ljepoticu (Foto)

Duško Tošić ne može da sakrije emocije: Želi da svi znaju koliko voli ovu ljepoticu (Foto)
Slatka-Tajna.Eu

Rođendan Atine i Nike Tošić najvažniji je za celu porodicu

Atina i Nika Tošić, ćerke Jelene Karleuše i Duška Tošića, rođene su istog dana i istog meseca, s tim što jedna danas puni šesnaest, a druga petnaest godina, pa je tako ovaj datum za celu porodicu veoma bitan.

Rođendan Atine i Nike Tošić poseban je

Jelena i Duško oduvek su nastojali da svojim ćerkama obezbede odrastanje bez briga i pritisaka kao i da što manje budu upoznate sa sferama javnog medijskog života i šoubiznisa.

Majka Jelena neosporno je ponosna na obe, iako su potpuno različite. Nika koja danas puni 15 godina prava je mega zvezda na Tik-Toku dok je njena starija sestra Atina koja navršava 16 godina prava mlada dama s neverovatnim držanjem i stilom.

Čestitke naravno tada nisu izostale ali je jedna poptuno raznežila sve njihove fanove. Jedna od najlepših stigla je od tate Duška, koji im je čestitao na Instagramu objavivši njihove fotografije uz koje je napisao “Srećan rođendan!”

S obzirom na činjenicu da obožava Atinu i Niku, te da se s njima svakodnevno viđa kad god je u Srbiji nije čudno što je među prvima čestitao, ali se mnogi pitaju kako će ćerke Duška i Jelene ove godine proslaviti ovaj bitan dan.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Naime, rođendan Atine i Nike Tošić svake godine je obeležen na poseban način, a ove godine mama Jelena se potrudila da obraduje svoje naslednice i odvede ih u Pariz, u Diznilend. Na svom Instagramu je objavila niz fotografija i video zapis, uz opis: Poljupci iz Pariza. Na današnji dan majka rodila dve bebe – piše u objavi pop dive.

Podsetimo, pre dve godine, umesto velike proslave na kojoj su se uvek okupljali njihovi drugari, ali i brojne poznate ličnosti sa svojom decom, Jelena je odlučila da ćerkama priredi drugačiji vid zabave.

Pevačica i njene ćerke, otputovale su u Beč u šoping, u kome su Atina i Nika uživale, kao i sve tinejdžerke, dok su prošle godine Karleuša i Tošić odlučili da sve svoje nesuglasice ostave po strani i da svoje ćerke učine srećnim, te je rođendan Atine i Nike Tošić prošao u vidu spektakularne rođendanske proslave koju su im priredili.

AUTOR: Svet

BONUS VIDEO:

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Zašto pseće šape često mirišu na popularnu grickalicu?

Zašto pseće šape često mirišu na popularnu grickalicu?

Sergej Barbarez ima rješenje za Nizozemce

Sergej Barbarez ima rješenje za Nizozemce