in

Dragana Mirković boluje od ne izlječive bolesti – suočena sa zdravstvenom nedaćom prinuđena da pije lijekove do kraja života

Dragana Mirković boluje od ne izlječive bolesti – suočena sa zdravstvenom nedaćom prinuđena da pije lijekove do kraja života
Slatka-Tajna.Eu

Oduvek omiljena u narodu i među kolegama, divi srpske estradne scene nije sve med i mleko u životu.

Jedna od najpopularnijih i najvoljenijih pevačica Balkana, Dragana Mirković, može se pohvaliti karijerom koja traje decenijama i uspehom koji je mnogima nedostižan.

Iako na prvi pogled njen život deluje kao bajka, sa slavom i uspehom došle su i neizbežne posledice – zdravstveni problemi sa kojima se suočila poslednjih godina.

Pre nekoliko godina, Dragana je otkrila da joj je štitna žlezda ozbiljno oštećena, što je prinuđuje da do kraja života koristi odgovarajuće lekove.

“Problemi sa štitnom žlezdom nastali su jer sam mnogo toga prećutala. Zaista zna da bude bolno kad osećate knedlu u grlu, kada želite nešto da kažete, a sami sebi ne dozvoljavate. Sve vam je jasno, svi znaju istinu, ali svi ćutimo” – otvoreno je podelila Dragana jednom prilikom.
Da bi obuzdala bolest, osim terapije, Dragana je odlučila da promeni životne navike i unese pozitivne promene u svakodnevicu.

Kako prenosi izvor blizak pevačici, ona se okrenula prirodnim suplementima koji detoksikuju organizam i značajno pomažu funkciji štitne žlezde.

– “Reč je o prirodnim detoks suplementima koji pomažu telu i poboljšavaju rad štitne žlezde,” rekao je izvor za „Alo!” i dodao:

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










– “Dragana je, uz upotrebu suplemenata, promenila i način ishrane, što joj nije predstavljalo problem jer ionako vodi računa o kilaži. Svesna je da je zdrava ishrana najbolja prevencija starenja. Ovaj novi režim ne samo da će pospešiti rad njene štitne žlezde, već će joj doneti i dodatne benefite.”

Iako se već sada oseća dobro, Dragana, poznata po tome što vodi računa o svom zdravlju, želi da učini sve kako bi poboljšala svoje stanje i svela problem sa štitnom žlezdom na minimum.

Izvor: Srbija Danas

Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Anđelo i Anita nakon glasina o raskidu: Mi uživamo

Anđelo i Anita nakon glasina o raskidu: Mi uživamo

Karate porodica obara rekorde sa stotine osvojenih medalja

Karate porodica obara rekorde sa stotine osvojenih medalja