in

Enis igrao ragbi na Bilinom Polju

Enis igrao ragbi na Bilinom Polju
Slatka-Tajna.Eu
Enis igrao ragbi na Bilinom Polju

Enis je na stadion Bingomobilom dovezao ekipu mladih ragbijaša na odmjeravanje snaga, na mini ragbi turniru. Za ragbi kažu da je sport u kojem nema pretvaranja, pa ćemo vjerovati i u konačni rezultat turnira u kojem je pobijedila Enisova ekipa, predvođena najmlađim ragbijašima u Zenici. Sportsku atmosferu na stadionu Enis je iskoristio i da iskuša snagu svoje ekipe u povlačenju konopca sa mladim ragbistima. Mladi Zeničani su ubjedljivo pobijedili u ovom izazovu i osvojili jedinstvene nagrade.

Čini nam se da je Enis cijelu Zenicu obišao sa raznim igrama i izazovima, pored stadiona vidjeli smo ga i na šetalištu pored Bosne, pa u centru grada, činjenica je da mu Zeničani nisu mogli odoljeti.

U svemu tome imali smo priliku vidjeti nekoliko hrabrih učesnika u izazovu gdje su morali zavezanih očiju staviti ruku u misterioznu kutiju i prepoznati šta se u njoj nalazi. Ako je suditi po reakcijama učesnika, Enis je bio posebno inspirisan u kreaciji ove mini misterije, ali su nagrade za učesnike bile dovoljna naknada za pretrpljeni stres.

Gdje god se pojavi Enis, znamo svi da donosi smijeh i poklone, ali neke njegove posjete su malo drugačije, tako da je ova posjeta Zenici završena sa posjetom JU „Dom-Porodica“ kojima je Enis uručio Bingo donaciju od 10.000 KM, kao i školske potrepštine za 50 djece koja su ovih dana krenula u školu.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Navijači Sitija zabrinuti zbog Halanda

Navijači Sitija zabrinuti zbog Halanda

Bez dogovora s Vladom, medicinari u Sarajevu nastavljaju protest

Bez dogovora s Vladom, medicinari u Sarajevu nastavljaju protest