in

Vratili smo se tamo gde pripadamo

Vratili smo se tamo gde pripadamo
Slatka-Tajna.Eu
Vratili smo se tamo gde pripadamo

​Na konferenciji za medije poslije pobjede Dejvis kup reprezentacije Srbije nad Grčkom govorili su selektor Viktor Troicki, kao i igrači koji su igrali dubl Novak Đoković i Hamad Međedović.

”Sjajan meč, velika je privilegija da sam delio teren sa Novakom. Moj prvi meč pred beogradskom pibliko i sretan sam što smo na kraju uspeli da pobedimo”, rekao je Međedović.

A potom se obratio i Viktor Troicki, koji je spomenuo i povredu Lqjovića.

“Čestitao bih mom timu na sjajnoj pobedi. Iako smo bili favoriti, igrači su bili fokusirani. Popravljen je utisak iz Kraljeva i vraćamo se tamo gde nam je mesto. Nažalost, gorak utisak je na kraju što se Duci povredio. Trenutak nepažnje i povredio je skočni zglob, sada slede snimanja pa da utvrdi koliko je teška povreda, nadam se da će brzo da se oporavi. Glupo je da se igra taj četvrti meč, to nikome ne ide u korist, ali takvo je pravilo”, rekao je Troicki. 

Govorio je o tome gdje vidi srpski tenis u budućnosti.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










“Imamo mlade i perspektivne igrače, Hamad je na pragu Top 100, poseduje potencijal i kvalitet za mnogo dalje. Što se mlađih tiče, imamo Maksimović, Milić, Đurić koji je bio top10 juniora se povredio nažalost…”

Pa je nastavio. 

“Mi ocekujemo da oni mogi da imaju potencijal i da mogu da naprave rezultate uz pravilan rad i puno kockica da se sklope,- Esad sto je Novak podigao lestvicu i sa njegovim rezultatima je teško da vidimo s čime ćemo biti zadovoljni. Oni imaju kvalitet i talenat, ali dokle će doći ne znamo još. Ovo što je Novak postavio teško će iko ikada dostići. Treba da uživamo u ovom trenutku. Nadam se da ćemo imati još igrača da će mlađi nadolaziti, ali to zavisi. Celokupan sistem treba da se napravi nemamo Nacionalni centar, a dolazi zima, nemamo halu indoor koju možemo da koristimo. To je ozbiljan problem, uglavnom je to snalaženje. To je tužno, nismo ogromna zemlja, ali imamo takav uspeh u tenisu, a da nemamo osnovne uslove za rad i napredovanje. Pričamo o tome, nadamo se, ali situacija je ista”, zaključio je Troicki.

Pratite nas na našoj Facebook i
Instagram stranici, kao i na
X nalogu.


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Rizične posljedice puštanja vode s dignutom WC daskom

Rizične posljedice puštanja vode s dignutom WC daskom

KUHA U REPUBLICI SRPSKOJ: Igor Dodik najavio da stavlja katanac poznatu kompaniju u Banjoj Luci….

KUHA U REPUBLICI SRPSKOJ: Igor Dodik najavio da stavlja katanac poznatu kompaniju u Banjoj Luci….