in

Idealne frizure za žene u četrdesetim godinama (VIDEO)

Idealne frizure za žene u četrdesetim godinama (VIDEO)
Slatka-Tajna.Eu

Bez obzira na dužinu kose, stilista sa više od 25 godina iskustva tvrdi da je pronašao frizure koje podmladiti žene koje imaju više od 40 godina.

Mnoge osobe su otvorene za promjenu boje kose tokom života, ali kada je u pitanju stil, lako je upasti u rutinu. Drastična promjena nije uvijek neophodna da biste izgledali mlađe, ali može znatno doprinijeti skrivanju sijedih pramenova ili oblikovanju lica, što je prirodni dio procesa starenja.

Mnogi stručnjaci za kosu dijele svoja mišljenja o najboljim frizurama za zrele žene, ali jedan profesionalac u industriji tvrdi da je suzio izbor na tri univerzaln frizure — i nisu sve kratke.

U svojoj YouTube emisiji, frizer Justin Hickox je podijelio svoje utiske:

“Nakon rada sa hiljadama klijenata, otkrio sam tri frizure koje se ističu. Klijentkinje ih vole jer su ugledne, pomažu da se rješe neki “problemi” koji se javljaju s godinama”, kaže on.

Justin ima gotovo tri decenije iskustva, od čega 85 odsto njegovih klijenata čine žene, a više od 90 odsto njih je starije od 40 godina.

1. Duga slojevita frizura

Prema Justinu, važno je raditi na vizualizaciji stila frizure kada idete kod frizera, umjesto da koristite naziv frizure. Naime, frizeri mogu drugačije protumačiti termin, pa su slike uvijek dobra referenca. Duga slojevita frizura je “vrlo solidna opcija” jer slojevi omogućavaju puno pokreta i teksture, a uklanjanjem viška debljine sa donjih dijelova kose, sprečava se stvaranje trokutastog oblika koji optički spušta lice.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










2. Slojeviti bob

Justin naglašava ključnu razliku između “boba” i “slojevitog boba”, ističući da slojevi “igraju veliku ulogu u tome zašto je ova frizura toliko efektna”.

Bob ostaje vanvremenski stil kroz svaku deceniju, a slojevi pomažu da se izbjegne trokutasti oblik koji se javlja kada je kosa puna na dnu. Slojeviti bob takođe se može lako uklopiti u različite prilike — od ležernih do elegantnih.

3. Piksi frizura

Iako može djelovati zastrašujuće, Justin objašnjava da je “ključna tačka u dužini frizure” mjesto gdje se nalazi volumen. Žene koje razmišljaju o skraćivanju kose na piksi stil mogu imati koristi od malo duže kose na vrhu i stanjene kose sa strane. To omogućava volumenu da se smjesti tačno na obrazima, ističući strukturu lica i podmlađujući izgled.

Šiške mogu dodatno doprinijeti ovom mladalačkom izgledu, usmeravajući pažnju na oči, prenosi Najžena.alo.rs.

 

Pratite nas na našoj Facebook i
Instagram stranici, kao i na
X nalogu.


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Gluv zbunjenog #viralno #smeh #smesno #smijesno #smešno #smesniklipovi #smejanje #smehdosuza

Gluv zbunjenog #viralno #smeh #smesno #smijesno #smešno #smesniklipovi #smejanje #smehdosuza

Edi Rama najavio osnivanje suverene države muslimana Bektašija u Tirani

Edi Rama najavio osnivanje suverene države muslimana Bektašija u Tirani