Categories: Estrada

Peđa Jovanović najavljuje spektakl u Skenderiji: “Sarajevo, pripremite se za veče puno emocija!” – Hayat Production

Peđa Jovanović, poznat kao kralj emocija među publikom širom Balkana, kreće na svoju regionalnu turneju 1. novembra iz sarajevske Skenderije. Pred koncert u drugoj najvećoj dvorani u glavnom gradu Bosne i Hercegovine, Jovanović ima posebnu poruku za Sarajlije:

“Drage Sarajlije, jedva čekam da se ponovo družimo! Prvog novembra dolazim sa velikim Big Concert Orchestrom da napravimo spektakl za pamćenje. Biće to veče puno emocija, zajedničkog pjevanja i nevjerovatne energije. Donosim vam i nove pjesme, i stare hitove, ali i obrade koje volite. Hvala vam unaprijed, vidimo se u Skenderiji!” – poručio je Peđa.

Nakon što je prošle godine rasprodao sarajevski Dom mladih, Peđa se vraća na još veću scenu, a interes publike pokazuje da će i ovaj put biti potrebno mjesto više.

Jovanović je posljednjih mjeseci punio dvorane širom regije, uključujući tri spektakularna nastupa u kultnoj dvorani “Vatroslav Lisinski” u Zagrebu. Sada je red na Sarajevo da ugosti jednog od najpopularnijih izvođača na Balkanu.

Pored starijih hitova i omiljenih obrada, Peđa će na turneji promovisati i nove pjesme sa nadolazećeg albuma, koji planira objaviti krajem oktobra ili početkom novembra. Kako sam kaže, album će donijeti najmanje osam novih pjesama koje nose posebnu emociju, a publika u Skenderiji možda će imati priliku da čuje neke od njih prije zvaničnog izlaska.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







Sarajevski koncert označava početak Peđine nove regionalne turneje, koja će se nastaviti velikim nastupom u beogradskom Sava centru 22. novembra. Interes za turneju je već ogroman, a Jovanović obećava da će svaki koncert biti veče ispunjeno emocijama i sjajnom muzikom.

Pripremite se za nezaboravnu noć u Skenderiji – 1. novembar je datum koji ne želite propustiti!

Redakcija

Recent Posts

Pet dana, 19 panela, 10 radionica, 200 međunarodnih stručnjaka i preko 1000 učesnika

Ovaj važan energetski i klimatski događaj je okupio brojne stručnjake iz različitih sektora, kako bi…

39 minuta ago

Teniska revolucija koja se neće svidjeti igračima

Do sada su se igrači često bunili kada navijači ustaju sa svojih mjesta i kreću…

1 sat ago

MINISTRICA DURAKOVIĆ U POSJETI KOSOVU: Obećala da će se založiti za olakšavanje upisa bošnjačke djece s Kosova na univerzitete u FBiH

[{"img":"\/img\/vijesti\/2024\/09\/jasnaaaa.jpg","full":"\/img\/vijesti\/2024\/09\/jasnaaaa.jpg","caption":"","bg":"b6a686"}] Federalna ministrica obrazovanja i nauke prof. dr. Jasna Duraković, u pratnji savjetnika Benjamina Hedžića,…

1 sat ago

Petrušev odličan, Vezenkov nezaustavljiv

Košarkaši Olimpijakosa salvili su protivg Trapanija 95:90 u posljednjoj pripremnoj utakmici pred start sezone. Povratnik…

3 sata ago

Anušić: Sve je spremno za vojni rok, čeka se politička odluka

Ivan AnušićFoto: Josip Mikacic / PixsellMinistarstvo obrane ispunilo je sve preduvjete za uvođenje obveznog vojnog…

3 sata ago