in

Preuzmi besplatan espresso – Međunarodni dan kafe proslavi šoljicom Drive Cafe espressa

Preuzmi besplatan espresso – Međunarodni dan kafe proslavi šoljicom Drive Cafe espressa
Slatka-Tajna.Eu

Buđenje uz kafu važan je dio jutarnje rutine većine ljudi. Kafa nas prati tokom čitavog dana, na svakom koraku. Želimo da kafa koju pijemo bude najkvalitetnija moguća, užitak u nekoliko gutljaja. Sa više od 40 maloprodajnih objekata u našoj zemlji Gazprom i NIS Petrol benzinske stanice ponosno nose epitet najboljeg mjesta za pauzu uz vrhunsku Drive Cafe kafu. U svakom trenutku i na svakom pređenom kilometru kafa na Gazprom i NIS Petrol stanicama obećava vam užitak vrhunske arome tradicionalne Italije u šoljici Drive Cafe kafe.

Drive Cafe kafa predstavlja luksuzni blend kafe porijeklom iz najstarije pržionice kafe u Italiji. Kvalitet Drive Cafe espressa koji svakodnevno osvaja ljubitelje kafe potvrđen je i na blind taste testu. Ispitanici su probali čak 32 blenda čuvenih proizvođača i odabrali upravo Drive Cafe! Tajna vrhunskog kvaliteta ove kafe je u pripremi – svaka sorta se prži posebno kako bi se razvio i sačuvao njen ukus i miris.

Jedinstvena aroma i bogati ukus Drive Cafe kafe odavno su osvojili mnoge. Ovaj vrhunski italijanski napitak godišnje se popije u čak milion šoljica.

Ovaj omiljeni brend kafe prati trendove i zadovoljava potrebe potrošača, pa je priprema Drive Cafe kafe samouslužnog koncepta gdje svaki kupac može napraviti omiljeni topli napitak prema svom ukusu i mjeri. Posebna pažnja data je ambalaži, te se Drive Cafe servira u čašama koje ocrtavaju kulturne spomenike Bosne i Hercegovine. Za dodatno uživanje, Drive Cafe nudi i hrskava peciva koja su idealan spoj sa šoljicom omiljenog napitka.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










Povodom Međunarodnog dana kafe, 1. oktobra Gazprom i NIS Petrol časte svoje posjetioce šoljicom Drive Cafe espressa po izboru.

Sretan dan kafe!

Pratite nas na našoj Facebook i
Instagram stranici, kao i na
X nalogu.


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

Kapelo hvali tri aspekta Vlahovićeve igre

Kapelo hvali tri aspekta Vlahovićeve igre

Ne pozabimo: Barbara Kalanj Butković i Čakavska katedra va Noven Vinodolsken

Ne pozabimo: Barbara Kalanj Butković i Čakavska katedra va Noven Vinodolsken