Categories: Sport

Svi mi Srbi pomislimo da smo poput Novaka u nekom trenutku

​Košarkaši Denvera nalaze se u Abu Dabiju gdje će odigrati dvije utakmice protiv Bostona. Nikola Jokić, najbolji košarkaš na svijetu, govorio je na razne teme uoči ovih duela, dotakao se i Novaka Đokovića.

Srpski as izrazio je nadu da će Svetislav Pešić ostati selektor nacionalnog tima Srbije, a slatko se nasmijao kada je dobio pitanje o “pariskom bančenju” poslije bronze osvojene na Olimpijskim igrama u Parizu. Upravo odatle je i krenuo razgovor sa Nikolom Jokićem o Novaku Đokoviću.

Imao si ljeto tokom kojeg si učestvovao na Olimpijskm igrama. Da li je to popravilo tvoju igru? Kako utiče na tvoju izdržljivost?

“Mislim, poslednji put kada sam igrao za reprezentaciju osvojili smo prvenstvo, tako da to ne utiče baš na moju izdržljivost. Možda ću biti u boljoj formi, to ćemo videti kada sezona počne ili možda kada se završi.”

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







Očigledno ste ti i Novak Đoković trenutno dvojica najprepoznatljivih srpskih sportista na planeti. S obzirom na to da Novak ima 37 godina i još uvijek radi sve što radi, da li imaš ambiciju da i ti igraš u tim godinama, na tom nivou?

“Mislim da stvarno moraš da budeš u sjajnoj formi i zaista fokusiran na svoje telo. Naravno, motivacija je nešto što uvek moraš da imaš. Verovatno on ne juri nasleđe, možda veličinu. On je poseban čovek, posebna ličnost, poseban sportista. On predstavlja našu zemlju na veoma visokom nivou već duži vremenski period. Svi mi osećamo da u jednom trenutku postajemo Novak Đoković, zbog načina na koji nas predstavlja. Mislimo da smo poput njega, da smo među najboljima na svetu”, rekao je Jokić, a piše “Sportal“.

Da li vidiš sebe…

“Ni blizu.”

Pratite nas na našoj Facebook i
Instagram stranici, kao i na
X nalogu.

Redakcija

Recent Posts

Addiko Bank d.d. Sarajevo u partnerstvu sa UNFPA i Austrijskom razvojnom agencijom: Promocija politike usmjerene na porodicu.

Ovo partnerstvo dio je programa „Veći izbor“ koji jača kapacitete vlasti i privatnog sektora potrebne…

22 sekundi ago

Peder na japanskom #balkan #vicevi #smijeh #zabava #fyp #hrvatska #srbija #tiktok #bosna #peder

Dobrodošao na naš kanal ! Svaki dan čemo se truditi da vas nasmijavamo novim vicevima…

40 minuta ago

Raspudić: Banjaluko, stidi se

Fudbaleri Borca su sinoć u istorijskoj utakmici Lige konferencija protiv Panatinaikosa osvojili veliki bod (1:1).…

2 sata ago

SLUČAJ POTOPLJENE DŽAMIJE U JABLANICI: Imam s porodicom jedva izvukao živu glavu, popeli se na krov kuće

Imam ove džamije, njegova porodica i komšije u posljednjim trenucima uspjeli spasiti od vode.Nekoliko bosanskohercegovačkih…

2 sata ago

Podrška UPFBiH općinama pogođenim nepogodama

Udruženje poslodavaca u FBiH stavlja se na raspolaganje I Vladi FBiH, vlastima na lokalnom nivou…

3 sata ago

Kako gazirana pića djeluju na menstrualne bolove

Gazirana pića mogu da budu jedan od mnogih pokretača menstrualnih grčeva, navodi se u novoj…

4 sata ago