in

(UŽIVO) Istorijska noć u Banjaluci: Panatinaikos vodi 1:0 (VIDEO)

(UŽIVO) Istorijska noć u Banjaluci: Panatinaikos vodi 1:0 (VIDEO)
Slatka-Tajna.Eu
(UŽIVO) Istorijska noć u Banjaluci: Panatinaikos vodi 1:0 (VIDEO)

Fudbaleri Borca večeras od 21 čas na Gradskom stadionu u Banjaluci igraju prvi istorijski meč u grupnoj fazi nekog UEFA takmičenja.

Prvi rival ekipe Mladena Žižovića u 1. kolu Konferencijske lige je grčki Panatinaikos koji večeras ima ulogu velikog favorita.

Ipak, “crveno-plavi” su ove sezone pokazali da su ekipa koja može mnogo više nego što im fudbalski prognozeri predviđaju.

Bez obzira kako večerašnji duel završio, biće ovo noć za pamćenje koju neće pokvariti ni ružno vrijeme jer ipak je Borac prvi klub iz Republike Srpske koji je probio led i igra ligaški dio UEFA takmičenja.

Banjalučani su se potrudili oko organizacije, navijačima su nabavljene kabanice i za nadati se da će sa tribina večeras samo da se čuju riječi podrške voljenom klubu.

Klub iz Platonove je pozvao navijače da ispoštuju sva pravila jer UEFA ne prašta nedolično ponašanje.

Osim Panatinaikosa u Banjaluci će ove sezone gostovati APOEL i Omonija dok Borac u goste ide LASK-u, Šamroki i Viginguru.

Tekstualni prenos uživo pratite na našem portalu:

Prvo poluvrijeme

21′ – Mladenović i Đuričić u redovima gostiju kontrolišu sve što dešava na meču. Sve akcije idu preko njih i grčki tim želi da udvosturči prednost u Banjaluci. Ni Borac se ne predaje i traži šansu za izjednačenje. Imao je Kulašin dobru priliku za 1:1 ali četvrti udarac ka golu gostiju nije pgodio metu.

11′ – Panatinaikos je izveo brzu akciju koju je Bakasetas pretvorio u 1:0.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku










 

5′ – Korner za grčki tim, stvorila se gužva pred golom domaćina ali napravili su gosti faul u napadu.

1′ – Počeo je meč Borac – Panatinaikos. Po prvi put u na Gradskom stadionu u Banjaluci čula se himna Konferencijske lige a na centru terena je raširena popularna “mušema” sa znakom ovog UEFA takmičenja čime je zvaničnio otvorena evropska jesen “crveno – plavih”.

Desetak minuta je do početka meča a evo i početnih sastava dva tima:

 

BORAC: Šiškovski, Vukčević, Majers, Karolina, Erera, Ogrinec, Skorup, Kulašin, Savić, Srećković, Despotović. Trener: Mladen Žižovi

PANATINAIKOS: Dragovski, Mladenović, Šenkeveld, Ingason, Katsiras, Maksimović, Čerin, Đuričić, Bakasetas, Pelistri, Šporar. Trener: Dijego Alonso

Pratite nas na našoj Facebook i
Instagram stranici, kao i na
X nalogu.


Comments

Komentariši

GIPHY App Key not set. Please check settings

Loading…

0

What do you think?

De Croo: Papine izjave o pobačaju i ženama neprihvatljive

De Croo: Papine izjave o pobačaju i ženama neprihvatljive

Koliko su pesticidi zaista kancerogeni

Koliko su pesticidi zaista kancerogeni