Categories: Biznis

Addiko Bank d.d. Sarajevo: Odobrenje kredita i Addiko Mastercard kreditne kartice samo uz ličnu kartu i jedan dolazak u poslovnicu

Banka nudi odobrenje kredita i Addiko Mastercard kreditne kartice uz samo jedan dokument – ličnu kartu i jednu posjetu poslovnici, za sve građane koji ispunjavaju uslove kreditiranja.

„Svjesni smo da proces apliciranja za kredit i prikupljanja potrebne dokumentacije može biti komplikovan i stresan za klijente. Iz toga razloga, odlučili smo maksimalno pojednostaviti proceduru kako bismo našim klijentima olakšali pristup potrebnim finansijskim sredstvima, uz naša brza i efikasna rješenja. Vjerujem da smo to ovom ponudom i dokazali“, istakao je Hamdija Hadžić, direktor sektora Maloprodaje.

Odobrenje kredita samo uz ličnu kartu moguće je za kredite u iznosu do 2.000 KM, sa maksimalnim rokom otplate do 24 mjeseca. Maksimalni iznos nenamjenskih kredita u redovnoj ponudi Addiko banke iznosi 50.000 KM, dok je maksimalni rok otplate 10 godina.

Kao važan, dodatni benefit iz Banke ističu i fiksnu kamatnu stopu tokom cijelog perioda otplate kredita, što svakako predstavlja sigurnost otplate i olakšavajuće upravljanje finansijama, bez brige o promjeni kamatne stope. Također, Banka je klijente oslobodila i naknade za obradu kreditnog zahtjeva.

„Trudimo se kontinuirano raditi na ponudama naših proizvoda i unapređenju naših digitalnih rješenja, a sve u cilju većeg zadovoljstva klijenata i poboljšanja korisničkog iskustva. Naša posvećenost i težnja ka inovacijama omogućava nam da pružimo kvalitetniju uslugu klijentima, bilo kada i bilo gdje i prilagodimo se njihovim potrebama“, dodao je Hadžić.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







Svi zainteresovani za kredit mogu aplicirati online, putem linka: https://webkredit.addiko-fbih.ba/webkredit/sa/kreditni-kalkulator/kredit2000 ili posjetom bilo kojoj najbližoj poslovnici Addiko Bank d.d. Sarajevo. Ponuda je dostupna za sve postojeće klijente Banke, ali i sve one koji to odluče postati, a kredit je moguće ugovoriti i bez prenosa primanja na Addiko banku.

Više detalja o ovoj, ali i ostalim ponudama Addiko Bank Sarajevo dostupno je na web stranici Banke, a iste možete saznati i putem besplatne info linije 0800 2 0206.

Redakcija

Recent Posts

Mbape negirao optužbe za navodno silovanje

Francuski fudbaler Kilijan Mbape odbacio je danas optužbe za navodno silovanje kao lažne vijesti navodeći…

20 minuta ago

‘SB’ NA POSLJEDNJEM ISPRAĆAJU: Nakon dženaze, obavljen ukop žrtava poplava u Donjoj Jablanici (FOTO)

[{"img":"\/img\/vijesti\/2024\/10\/unnamed__1.jpg","full":"\/img\/vijesti\/2024\/10\/unnamed__1.jpg","caption":"Foto: Slobodna Bosna\/Samir Saletovi\u0107","bg":"1e1f21"},{"img":"\/img\/vijesti\/2024\/10\/unnamed_2__4.jpg","full":"\/img\/vijesti\/2024\/10\/unnamed_2__4.jpg","caption":"Foto: Slobodna Bosna\/Samir Saletovi\u0107","bg":"d5c7b5"},{"img":"\/img\/vijesti\/2024\/10\/unnamed_3__2.jpg","full":"\/img\/vijesti\/2024\/10\/unnamed_3__2.jpg","caption":"Foto: Slobodna Bosna\/Samir Saletovi\u0107","bg":"2a2724"},{"img":"\/img\/vijesti\/2024\/10\/unnamed_4__2.jpg","full":"\/img\/vijesti\/2024\/10\/unnamed_4__2.jpg","caption":"Foto: Slobodna Bosna\/Samir Saletovi\u0107","bg":"dac8af"},{"img":"\/img\/vijesti\/2024\/10\/unnamed_5__1.jpg","full":"\/img\/vijesti\/2024\/10\/unnamed_5__1.jpg","caption":"Foto: Slobodna Bosna\/Samir…

24 minute ago

"Zmajići" porazom okončali kvalifikacije

Mlada U-21 reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je danas na stadionu „Grbavica“ u Sarajevu od…

2 sata ago

I nakon privođenja maloljetnika, sarajevske škole ‘zatrpane’ lažnim dojavama o bombama

Devet je sati ujutro i oglasilo se školsko zvono u sarajevskoj Drugoj gimnaziji, ali ne…

2 sata ago

Nakon Njemačke i Mađarske oglasio se Vico Zeljković

Povodom utakmica fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine u UEFA Ligi nacija oglasio se Vico Zeljković,…

4 sata ago

BiH: Ispraćaj i pokop 19 žrtava poplava i odrona u Jablanici

Jablanica: Ljudi pristižu na kolektivnu dženazu žrtvama poplavaFoto: Denis Kapetanovic / PIXSELLJedanaest dana prošlo je…

4 sata ago