Categories: Sport

Zvezda potpisala ugovore sa četiri talenta

Fudbalski klub Crvena zvezda nastavlja da ulaže u svoje bisere i fudbalsku akademiju.

Danas su u prostorijama klupske televizije na stadionu „Rajko Mitić“ u društvu predsjednika Svetozara Mijailovića i direktora Omladinske škole – Nikole Jelića ugovor produžila dva talenta, dok su dva bisera prvi put stavila paraf na ugovor sa „crveno bijelim“.

Klikni na "like" i pridruži nam se na Facebooku







‍„Crveno – bijeli“ omladinci Davorin Tošić (ofanzivni vezni, 2007), Strahinja Stojković (desni bek, 2007) su produžili saradnju sa našim klubom. Paraf na prvi profesionalni ugovor su stavili pripadnici kadetske selekcije Ognjen Ivković (desni bek, štoper 2008) i Strahinja Baucal (štoper, 2009). Direktor Omladinske škole – Nikola Jelić je čestitao mladim fudbalerima i savjetovao ih da još napornije rade u cilju postizanja što boljih rezultata i razvoja.

„Svaki potpis i obnova ugovora su važni za našu akademiju. U poslednje vreme dosta igrača iz Omladinske škole prelazi u prvi tim Crvene zvezde. Veoma smo srećni kada momci debituju i nastupaju za seniorski sastav. Primer je Andrija Maksimović, koji je nedavno debitovao za A selekciju reprezentacije Srbije. U četvoricu fudbalera koji su danas promovisani imamo beskrajno poverenje. Sa Strahinjom Stojkovićem i Davorinom Tošićem smo produžili ugovor, oni su standardni reprezentativci naše zemlje. Verujemo u njihov kvalitet i smatramo da će u narednom periodu Crvena zvezda imati benefite od partija u prvom timu. Ognjen Ivković, koga smo angažovali iz Brodarca, je danas postao profesionalac. Ima svetlu perspektivu, jer igra podjednako dobro na pozicijama desnog i centralnog beka. Najmlađi u ovoj grupi je Strahinja Baucal, jedan od najtalentovanijih defanzivaca u regionu u generaciji 2009. Stigao je u naše redove iz Vojvodine“, poručio je Nikola Jelić.

Pratite nas na našoj Facebook i
Instagram stranici, kao i na
X nalogu.

Redakcija

Recent Posts

Koliko zarađuje najplaćeniji fudbaler na svijetu

NJUJORK - Portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo, koji trenutno igra za saudijski Fudbalski klub "Al Nasr",…

53 minute ago

Malenica: O formuli izbora sudaca razgovarat ćemo sa SDP-om

Ivan MalenicaFoto: HRT / HTVBez obzira na percepciju koju imaju pravosuđe i Ustavni sud, važna…

59 minuta ago

Pešić ostaje do kraja Evropskog prvenstva

Prvi zadatak Nebojše Čovića, novog predsjednika KS Srbije, bila je odluka ko će voditi seniorsku…

5 sati ago

Moldavska policija uhapsila više osoba zbog ‘pripremanja destabilizacije nakon obuka u Rusiji, BiH i Srbiji’

Moldavske vlasti tvrde da su identificirale više od stotinu mladih ljudi koji su navodno obučavani…

5 sati ago